26 / 04 / 2024

eylül ayı konut satışları

eylül ayı konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

Eylül'de 50 bin konut ilk kez satıldı!

Gayrimenkul sektörü oyuncularının 15 Temmuz darbe girişiminin ekonomiye etkisini kırmak için başlattığı kampanya gördüğü yoğun ilgiden dolayı yıl sonuna kadar uzatıldı. Firmalar farklı fiyat ve ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenleri yıl sonuna kadar satış ofislerine davet ediyor.

2016 Eylül'de kaç konut satıldı?

Konut satış istatistikleri her ay Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor. Bugün TÜİK 2016 Eylül konut satış istatistik verilerini açıkladı. Peki, 2016 Eylül'de kaç konut satıldı?

Yalova'da Eylül ayında 794 konut satıldı!

Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Eylül ayı konut Satış İstatistiklerini açıkladı. İstatistiklere göre Türkiye'de geçtiğimiz Eylül ayında 92 bin 483 konut satışı gerçekleştirildi.

Eylül'de konut satışlarında ciddi düşüş yaşandı!

Antalya, Isparta ve Burdur'u kapsayan Batı Akdeniz'in 2015 yılı eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayan TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, üç ilde de eylül satışlarının düştüğünü kaydetti.

Konut satışlarındaki düşüş normal mi?

Eylül ayında Türkiye’de konut satışlarının, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20 civarında düşüşle 92 bin 483 olarak gerçekleştiği bildirildi.

Eylül'de konut satışları yüzde 20 oranında azaldı!

Türkiye genelinde uzun süredir düşüş eğiliminde olan konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 oranında azalarak 92 bin 483 oldu.

Eylül ayında 92 bin 483 konut satıldı!

Türkiye'de konut satışları eylülde, önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 oranında azaldı ve 92 bin 483 adede geriledi.

Eylül'de konut satışları yüzde 20 düştü!

Türkiye genelinde konut satışları, 2015’in Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 oranında azalarak 92 bin 483 oldu.

Eylül'de konut satışları 8 ayın en düşük seviyesine ulaştı!

Eylül ayında konut satışları sekiz ayın en düşük seviyesine gerilerken, gözler seçim sonrasına çevrildi. Buna göre, konut satışları Ocak ayından bu yana ilk kez düşüş kaydetmiş oldu.

Eylül ayında 92 bin 483 konut satıldı!

Türkiye genelinde eylülde 92 bin 483 konut satışı gerçekleştirildi. Geçen ay satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 17,7, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 azalış gösterdi.

İzmir'de 60 bin 64 konut el değiştirdi!

Türkiye'de yılın 10 ayında, 993 bin 168 konutun el değiştirdiği, bu işlemlerin 205 bin 422'sinin İstanbul'da gerçekleştirildi bildirildi. En az gayrimenkul alım satımı yapılan ilin ise 295 konutla Ardahan olduğu belirtildi.

Konut satışları Eylül ayında yüzde 13 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış istatistiklerinden derlenen bilgilere göre, eylül ayında 115 bin 786 adet konut satışı gerçekleştirildi. Konut satışları eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,2 arttı.

Eylül ayında 115 bin 786 adet konut satıldı!

AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış istatistiklerinden derlediği bilgilere göre, eylül ayında 115 bin 786 adet konut satışı gerçekleştirildi. Konut satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,2 arttı...

Amerika'da konut fiyatları eylül ayında artışını sürdürdü

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 3,9 yükseldiğini açıkladı. Yayımlanan ulusal konut fiyat endeksi verileri ve rakamlar ile haberin ayrıntıları...

ABD'de Eylül ayında bekleyen konut satışları yüzde 2,3 azaldı!

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül ayında aylık olarak 2,3 azalarak beklenenin aksine düşüş yaşadı. 

Edirne'de Eylül ayında 800 konut satışı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan açıklanan verilere göre; Eylül ayında Edirne'de 800 konut satışı gerçekleşti. 

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Çorum'da Eylül ayında 818 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan rakamlara göre; Çorum'da Eylül ayı içerisinde 818 konut satıldı.

İzmir’de Eylül ayında 8 bin 153 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) İzmir Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, İzmir'de Eylül ayında 8 bin 153 konut satıldı.

Karaman'da Eylül ayında 275 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Eylül ayı içerisinde Karaman'da 275 konut satıldığını açıkladı. 

Konya'da Eylül ayında  3 bin 245 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Eylül ayı içerisinde 3 bin 245 konut satıldığını açıkladı. 

Konut kredisi faizleri Eylül ayı sonunda ne oldu?

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri, son dönemde ev almak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ön plana çıkıyor. Peki konut kredisi faizleri Eylül ayı sonunda ne oldu?

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Peki Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

2019 Eylül'de yabancılara 4 bin 177 konut satıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Eylül ayı konut satış verilerine baktığımızda yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın Eylül ayına göre yüzde 25,6 azalarak 4 bin 177 oldu" dedi...

Karaman’da 2019 Eylül'de 402 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Eylül ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Karaman ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya’da 2019 Eylül'de 4 bin 30 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2019 yılı Eylül ayı Konut Satışı İstatistiklerinden "Konya ili konut satışları" konusunda bir basın bülteni hazırladı...

eylül ayı konut satışları Haberi

eylül ayı konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri yayınlandı. Buna göre Türkiye genelinde konut satışları 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranında artış gösterdi. 

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ TÜİK, 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistiklerini değerlendirerek konut kampanyalarının satışlara etkisinin büyük olduğunu ifade etti. 
 

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Konut satış rakamlarının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranda artmasının sektördeki büyüme ivmesinin en önemli göstergesi olduğunu belirtti. Şu anda sektörde devam eden kampanyaların satışları da olumlu yönde etkilediğine işaret eden Dağ, “Sektör,  önümüzdeki kasım ayı içerisinde büyümesini sürdürecek. Emlak Konut güvencesi ve Dağ Mühendislik kalitesiyle yürüttüğümüz Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerimiz...