24 / 04 / 2024

eyt çözüm

eyt çözüm

EYT bekleyen vatandaşlar,"emeklilik sistemi nasıl olacak? EYT'liler ilk maaşını ne zaman alacak?" sorularına yanıt aranıyor. İşte son gelişmeler...

EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin'den açıklama az önce geldi! İşte EYT'de son durum!

EYT'de son durum en merak edilen konulardan birisi olurken, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Vedat Bilgin'den konuyla ilgili son dakika açıklaması  geldi. Hemen bakın! İşte 2022 EYT son dakika gelişmeleri...

Milyonlarca EYT'liye müjde! Formül netleşiyor... Kadınlara 50, erkeklere 55 yaşında emeklilik şansı!

EYT'de yaşanan son dakika gelişmelerini yakından izleniyor. Prim ve sigortalılık sürelerini tamamlayan milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu masadaki tek EYT formülü ile erken emekli olmayı bekliyor. Daha önce Türkiye modeli üzerinde durulduğunu belirten Bakan Bilgin EYT sorununu çözeceklerini açıkladı.

EYT'de son dakika! 1995-1999-2008 sigorta girişli SSK, Bağkur, 4C'lilere EYT Türkiye modeli geliyor!

Milyonları ilgilendiren EYT için tek formül üzerinde durulduğu açıklandı. Bu kapsamda Türkiye modeli ön plana çıkarken EYT'de son gelişmeler sıkı takibe alındı. Peki, EYT ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsayacak, gündemdeki formüller neler? İşte tüm merak edilenler gelişmeler...

Milyonlarca kişi bekliyor! EYT'liler ilk maaşını ne zaman alacak?

Milyonlarca insan EYT'nin ne zaman yürürlüğe gireceğini merak ediyor. Peki Emeklilikte Yaşa Takılanlar ilk maaşına ne zaman kavuşacak? Kulislerde neler konuşuluyor? İşte ayrıntılar...

EYT'yi kapsamayanlara prim formülü! Prim koşulu olmadan 48,49,51 yaşında emeklilik! 3600 günle yaş koşulu...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hakkında yaşanan gelişmeler yakından izleniyor. EYT'ye dönük ortaya çıkan reçetlerde bu kez de prim formülü geliyor! Prim koşulu olmadan 48,49,51 yaşında emekli olmak mümkün olabilecek! İşte detaylar...

Eski EYT yeni EPT! Prim eksiği olanlar için çözüm bulundu

EYT yasa teklifine göre emeklilikte yaş aranmıyor, ancak kademeli prim şartı konuldu. Bu da 5000-5975 gün arasında değişmekte. 5000 günün üzerinde prime ihtiyacı olanlar imkanı varsa borçlanarak veya çalışarak primlerini tamamlayabilecek. Bu yolla primi tamamlayamayana ‘isteğe bağlı sigorta’ çözümü

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Emeklilikle Yaşa Takılanlar için yapılan EYT çalışmaları ile ilgili netleşmesi gereken beş konu olduğunu dile getirirken konuşulan üç formülün de işe yaramayacağını ve bunun tek bir çözümü olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

EYT son dakika bugün yeni gelişme var mı? EYT çıkacak mı, kimleri kapsayacak?

Emeklilik prim gün sayısını doldurmuş olmasına rağmen yaş şartını yerine getirmediği için emekli olamayan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı EYT son dakika haberlerine çevrilmiş durumda. Peki, EYT çıkacak mı? Kimleri kapsayacak? İşte tüm gelişmeler...

İzmir Alsancak Limanı için çözüm çağrısı!

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirilme sürecindeki itiraz yolunda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 7 maddelik itirazın 2 maddesi üzerinde çözüm çağrısı yaptı.

Kabataş'ta çözüm Fındıklı'ya iskele kurulması!

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

İnşaat sektörüne 10 maddelik çözüm önerisi!

Sabah Gazetesi'nin geniş katılımlı toplantılarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi üst düzey yöneticiler inşaat sektörüne çözüm önerileri sundu.

Konut sorununun çözümü için uzun vadeli politika uygulanmalı!

Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Yılmaz Türkoğlu, "Türkiye'de konut sorunun çözümü için kısa vadeli programlar yerine uzun vadeli politikaların uygulamaya geçilmesini düşünmekteyim" dedi.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

eyt çözüm Haberi

eyt çözüm

Bağ-Kur ile SSK arasındaki prim farkı ortadan kalkacak. SSK üyeleri ile Bağ-Kur üyeleri arasındaki sigorta prim farkının giderilmesi düşünülmekte olup, staj sigortasının EJT'nin kapsamını genişletmesi umulmaktadır. EYT bekleyen vatandaşlar "Emeklilik sistemine ne olacak? EYT üyeleri için başlangıç ​​maaşı ne zaman?" İşte son gelişme...

SSK üyeleri ile Bağ-Kur üyeleri arasındaki sigorta prim farkının giderilmesi düşünülmekte olup, staj sigortasının EYT'nin kapsamını genişletmesi umulmaktadır.

EYT ÇALIŞMASI BİTTİ

Bakan Bilgin, milyonların merakla beklediği EYT çalışmasına ilişkin teknik çalışmaların, 5,3 milyon yetkilinin uzun süredir beklediği 3.600 ek gösterge çalışmasının ardından tamamlandığını duyurdu.

Bakan Vedat Birgin, çalışma taslağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduktan sonra Aralık ayında yayınlanacağını duyurdu. EYT Yasası Meclis'e sunuldu ve 2023 yılına kadar yasalaşması bekleniyor.

Tüm bunlara ek olarak dikkat çeken bir gelişme daha oldu. Emekliliğimin...