29 / 03 / 2024

EYT ne zaman

EYT ne zaman

Akşam Gazetesi yazarı Okan Bülbül, Aralık ayında çözüme kavuşturulması beklenen EYT konusunda işverenlere hazırlık yapmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Hali hazırda bir işyerinde çalışanlar EYT formülü ile emekliliğe hak kazandıklarında dilekçeyle işyerlerine başvuruda bulunacak.

Aralık ayında Meclis'e gelecek EYT'de kritik nokta

EYT formülü ne zaman netleşecek? EYT ne zaman yürürlüğe girecek? EYT'li kaç kişi var? Kimler, hangi şartlarda emekli olabilecek soruları uzun süredir gündemi meşgul ederken, vergi ve SGK Uzmanı Cem Kılıç kritik bir noktaya dikkat çekti.

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus  olmak üzere 5 bin lira verileceğini açıklamıştı. 29 Ekim'e bir gün kala gözler ikramiyenin verileceğin güne çevrildi. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı?

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

2023 Mayıs emekli aylık zammı ne zaman yatacak?

EYT'nin çıkmasıyla yüz binlerce kişi emekli olma hakkı elde etti. Emeklilere aylık ödeme tarihleri tahsis numarasına göre tespit ediliyor. Peki emekli aylıkları hangi gün iletilecek? 2023 Mayıs ayı SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ödemeleri ne zaman?

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

EYT başvuru sonuçları ne zaman, kaç günde açıklanıyor?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının ardından EYT başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, EYT başvuru sonuçları ne zaman, kaç günde açıklanıyor? İşte detaylar...

EYT'lilere vergi muafiyeti müjdesi! Resmen ödenmeyecek! EYT'lilerin vergi muafiyeti ne zaman başlıyor?

Son günlerde sık sık 'Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında emekli olanlar emlak vergisi muafiyetinden nasıl faydalanacak?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. EYT'lilerin vergi muafiyeti ne zaman başlıyor?

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

EYT İLK MAAŞ! EYT emekli maaşı yattı mı? EYT emekli maaşı ne zaman yatacak 2023?

EYT’li vatandaşlar ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını merakla sorguluyor. Peki EYT ilk maaş ne zaman yatacak? İşte detaylar!

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar nisan ayında bayram edecek. Dört ayrı kazanca birden kavuşacak emekliler resmen köşe olacak! Peki, ilk maaşta ellerine ne kadar para geçecek? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte detaylar haberimizde…

EYT sonuçları ne zaman açıklanacak? EYT başvuru takibi sorgulama!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) başvuruları devam ediyor. Başvuruları tamamlayan EYT’liler ise sonuçların kaç günde açıklanacağını merak ediyor. Milyonlarca EYT’li, "EYT başvuruları ne zaman belli olacak?" sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, EYT başvuruları kaç günde sonuçlanacak? İşte, SGK EYT

EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Merakla beklenen EYT, sonunda şekillendi. EYT ile emekli olan vatandaşlar, EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? sorularının cevabını araştırıyor. Bu soruların cevabını araştırdık. Peki  EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?

EYT’liler için yapılan düzenlemenin meclisten geçti. Sırada başvuru süreci yer alıyor. Peki “EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

EYT ne zaman Haberi

EYT ne zaman

Aralık ayndıa çözüme kavuşturulması beklenen EYT konusunda "EYT düzenlemesi kapıda. Yapılacak düzenleme sonrası emekli olacaklar aylık bağlatmak için işyerlerine dilekçe verecek" diyen Bülbül, işverenlerin kendi yükümlülükleriyle ilgili hazırlık yapmaları gerektiğini ifade etti.

Meclisten geçecek EYT formülüne göre milyonlarca kişi emekliliğe hak kazanacak. Aralık ayında bu sorunun çözüme kavuşturulması bekleniyor. EYT mağdurlarına eksik primlerini ödemeleri yasa çıktığında emekliliğe başvurmaya hazır hale gelmeleri konusunda uyarılar yapılırken bir uyarı da işverenler için geldi. akşam Gazetesi Yazarı Okan Bülbül, bugünkü köşe yazısında  “SGK aylık bağlayacak, işveren kıdem tazminatını ödeyecek. İşverenlerin şimdiden bu kapsamda kaç kişi olduğunu tespit etmeleri ve hazırlık yapmaları yerinde olur" ifadelerini kullandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili çalışmaların sürdüğünü ve yapılacak düzenlemenin Aralık ayında TBMM'ye geleceğini hatırlatan Bülbül,düzenleme ne şekilde olursa olsun...