20 / 04 / 2024

Eyüboğlu inşaat mal paylaşımı

Eyüboğlu inşaat mal paylaşımı

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Eyüboğlu ailesinde miras kavgası!

Eyüboğlu grubunun ortakları mallarını paylaşmak için mahkemeye başvurdu. Mahkemede, ortaklığın sonlandırılması için 4 şirketin paylarına düşen miktarın verilmesi istendi....

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eyüboğlu inşaat mal paylaşımı Haberi

Eyüboğlu inşaat mal paylaşımı

Demir çelik sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası başladı. Binden fazla çalışanı ve 10 milyar liralık cirosu bulunan grubun ortakları, malları paylaşamadı ve soluğu mahkemede aldı. Ortaklığı sona erdirmek adına 4 şirketin tasfiyesi talep edildi, mahkeme 650 milyon TL cirolu bir şirket için tasfiye kararı verdi. ‘Şirketlerin içi boşaltıldı’ iddiası nedeniyle ceza davasında ise mahkeme iki kardeşe para cezası verdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bölünme, Türkiye’de faaliyette bulunan şirketler için önemli bir sorun haline geldi. Kimi zaman kardeşler arasında, kimi zaman kuzenler arasında baş gösteren anlaşmazlık, şirketleri yok ediyor.

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu Ailesi’ne ait Epaş Grup’ta da benzer bir süreç baş gösterdi. Açılan davalar sonucunda, Dursun Ali Eyüboğlu’nun (87) temelini attığı grubun...