28 / 03 / 2024

eyüp 2016 yatırımları

eyüp 2016 yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, belediye hizmet binasının geleneksel mimariyi yansıtmasıyla Eyüp Sultan'a yakışan bir eser olduğunu söyledi.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Segaport Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Segaport Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kart tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Resta Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Resta Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 863 bin 30 TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan tarafından kuruldu. 

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

eyüp 2016 yatırımları Haberi

eyüp 2016 yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Sultan Hazretlerinin başlattığı İstanbul'un manevi fethi sürecinin, 1453'te Fatih Sultan Mehmed'in surları aşıp, şehre girmesiyle nihayete ulaştığını belirterek, "29 Mayıs'ta vasıl olacağımız İstanbul'un fethi yıl dönümlerine önem veriyoruz. Gençler 29 Mayıs'ta bu yıl Yenikapı çok farklı olacak." dedi. 


Erdoğan, Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış törenine katıldı.


Eserlerin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, belediye hizmet binasının geleneksel mimariyi yansıtması ve teknik özellikleriyle Eyüp Sultan'a yakışan bir eser olduğunu söyledi.


Güzeltepe Kültür Merkezi'nden okullara yapılan spor ve toplantı salonlarına kadar bugün açılışı yapılan diğer eserlerle toplam bedeli 66 trilyon lirayı bulan bu yatırımların hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, yatırımları ilçeye kazandıranlara teşekkür etti.


Eyüp Sultan'ın İstanbul'un en güzel, en nadide yerlerinden birine kurulmasıyla çok önemli ve değerli olduğunu vurgulayan...