28 / 03 / 2024

EYÜP Akbal kentsel dönüşüm

EYÜP Akbal kentsel dönüşüm

Çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıran FuzulEv'in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, çeşitli ödeme şekilleriyle herkesi hayallerine kavuşturmak istediklerini söyledi

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Akbal, FuzulEv sistemini anlattı!

FuzulEv sistemini anlatan Fuzul Gurup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "FuzulEv markamız ile açtığımız yeni şubelerimizle ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz." dedi.

EYÜP Akbal kentsel dönüşüm Haberi

EYÜP Akbal kentsel dönüşüm

Aylık 500 TL'den başlayan taksitler AYLIK 500 liradan başlayabilen fiyatlarla vatandaşın ev sahibi olma hayalini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akbal, sistemi şöyle anlattı: "Faizsiz Türkiye'nin her yerinden, peşinat olmadan, ara ödemesiz ve vade farksız kampanyadan konut alabiliyorlar. 40 aydan 120 aya kadar vade yapabiliyoruz. 


Her ay çekiliş yapıyoruz ve en geç vade ortasında gayrimenkulü teslim ediyoruz." 23 yıldır tıkır tıkır işleyen sistem FUZULEV ve FuzulOto olarak 1992'den bu yana geçen 23 yıllık sürede onbinlerce kişiye hizmet verdiklerini belirten Akbal, "Sistemizde bu güne kadar 37.500'den fazla kişiyi ev ve araç sahibi yaptık" dedi. 

Kentsel dönüşüme sıcak bakıyoruz EYÜP Akbal, projelerine Türk vatandaşlarının değil yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi ve ekledi:" FuzulEv sistemine de çok talepleri oluyor. Kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmalar yürütüyoruz." Teslimler...