27 / 04 / 2024

Eyüp Belediye Başkanlığı

Eyüp Belediye Başkanlığı

1985 yılında Eyüp ilçesi sınırları içerisinde ''Haliç'i Kurtarma Operasyonu'' dolayısıyla 182 işyeri yıkılmış. Yıkım çalışmalarıyla 150 bin metrekare alan açılmış ve Tabakhane'de 35 bin metrekarelik park yapılacakmış.

Göktürk'te belediyeden 2 milyon 992 bin 150 TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediye Başkanlığı; Eyüp, Göktürk'te yer alan arsa 2 milyon 992 bin 150 TL'den satışa çıkıyor

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

Eyüp'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçenin tarihi ve turistik dokusunu ön plana çıkaracak projelere hız verildiğini açıkladı. Aydın, Eyüp Sultan Camii’nin restore edileceğini, Rami Kışlası’nın kütüphane ve müze yapılacağını açıkladı.

Eyüp Sultan’a yeni çehre!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla hayata geçirilecek olan, “Eyüp Sultan Tarihi Merkez Yönetim Planı Çalışması ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Projesi” ile ilgili çalışmalar devam ediyor...

Eyüp Nihal sokak yeşil alandan çıkarılıyor!

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yaptığı girişimler sonucu gelinen noktada bu alanın yeşil alandan çıkarılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Eyüp'teki 7 okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşası gerçekleştirilen 7 okul AB Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açılarak hizmete alındı, törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Eyüp'e iki yeni park!

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Eyüp projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, birim müdürleriyle hafta sonunda Eyüp’ü ve Eyüp’ün sorunlarını masaya yatırdı. Tüm mahallelerin tek tek ele alındığı toplantıda son 1 buçuk yılda yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Eyüp'teki Kızıl Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp Belediyesi, Kızıl Camii'nin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın tarihe ve manevi iklime sahip çıkmak adına yürüttüğü çeşitli projeler meyvesini veriyor.

Erzurum Belediye Başkanlığı'ndan 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Belediye Başkanlığı'ndan Erzurum İli, Palandöken Harput Mahallesi mevkiinde bulunan arsa 5 milyon 603 bin 640 TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz günü ihale edilecek.

Remzi Aydın Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yakında hizmete açılacak olan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında gelinen aşama ile ilgili olarak bilgi aldı. Başkan Remzi Aydın “Yeni hizmet binamızda sona geliyoruz” dedi

Esenyurt Belediye Başkanlığı'ndan 10 yıllığına kiralık 30 arsa!

İstanbul Valiliği Esenyurt Belediye Başkanlığı tarafından Esenyurt ilçesinde bulunan 30 arsa, 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de 10 yıllığına kiraya verilmek üzere ihale edilecektir.

Eyüp Belediye Başkanlığı Haberi

Eyüp Belediye Başkanlığı



Eyüp'te 182 işyeri yıkıldı


  Eyüp ilçesi sınırları içerisinde ''Haliç'i Kurtarma Operasyonu'' dolayısıyla 182 işyeri kısmen ve tamamen yıkıldı. Eyüp Belediye Başkanı Eyüp Uçak, ''Tabakhane'de 35 bin metrekarelik park yapacağız'' dedi.

   Belediye Başkanı Uçak, daha sonra şunları söyledi:

   ''Standartlara uygun yüzme havuzu, şadırvan Eyüp Sultan'ı temsilen turistik eşyaların satılacağı tezgahlar, açık hava konserlerinin yapılacağı amfi, otopark, çocuk bahçesi, voleybol, basketbol sahaları... Bunların yapımı için projeler hazır. Yıkımı tamamlanacak olan emtia binasından sonra çalışmalara başlayacağız.''


   Eyüp Uçak, yıkım çalışmalarının Eyüp İskelesi ile Bahariye Mensucat arasında, Silahtarağa, Aslantuğla Fabrikası civarında kısmen devam ettiğini ifade ederek, ''150 bin metrekare alan açılmış durumda....