25 / 04 / 2024

Eyüp Küçükçakmak ne iş yapar

Eyüp Küçükçakmak ne iş yapar

MAKRO Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Genel Koordinatörü Eyüp Küçükçakmak kimdir? Eyüp Küçükçakmak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eyüp Küçükçakmak..

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

A101'e Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite robot süpürge geliyor! Robot süpürge A101'de ne kadar? 14 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'e Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite robot süpürge geliyor!  Peki, robot süpürge A101'de ne kadar, kaç TL? İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi 

Baget yüzüklerde yüzde 50 indirim! Zen Pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? Zen Pırlanta baget yüzük fiyat listesi

Baget pırlanta yüzük almak isteyenler baget pırlanta yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta baget yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başlattı.Peki Zen Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta baget yüzük 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Yeni Eyüp Evleri fiyat!

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Küçükçakmak ne iş yapar Haberi

Eyüp Küçükçakmak ne iş yapar

Eyüp Küçükçakmak kimdir?

Eyüp Küçükçakmak, AKRO Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Genel Koordinatörüdür.


Eyüp Küçükçakmak, 22.01.1976 Diyarbakır doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 

Üniversite eğitimini A.B.D Washington D.C eyaletinde Bilgisayar Mühendisliği alanında  tamamladı. Satış ve Pazarlama alanında uzmanlık eğitimini aldıktan sonra 2002-2005 yılları arasında Darcars ve Rosenthal Automotiv Grup şirketlerinde Satış ekibi yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2005-2006 yılları arasında TEMSA Bölge koordinatörü olarak çalıştı. 

Halen MAKRO YAPI olarak İnşaat, Dış ticaret, Kalıp mühendisliği sahalarında faaliyet gösteren organizasyonun Genel Müdürü olarak iş hayatına devam etmekte olup evli ve bir çocuk...