24 / 04 / 2024

Eyüp Muhçu kimdir

Eyüp Muhçu kimdir

İstanbul'un en önemli kültür sanat merkezlerinden Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun yaz sonunda yıkılıp yeniden inşa edileceği ileri sürüldü. İddiaları Belediye yalanlasa da kent savunucuları endişeli.

Eyüp Muhçu: Mimarlar Odası'nın binden fazla davası var!

Peş peşe açtığı davalar ile son olarak, ‘terörist’ olmakla suçlanan Mimarlar Odası şu an itibarıyla 1000’den fazla davanın tarafı. Oda Başkanı Eyüp Muhçu, 15’i odaya kayıtlı olmak üzere onlarca avukatla çalıştıklarını söyledi.

Reza Zarrab Kandilli köşkünde inşaata yeniden mi başladı?

KANLICA’daki tarihi yalıya kaçak kat çıktığı ve iki yalıyı usulsüz şekilde asansörle birleştirdiği ortaya çıkan Reza Zarrab'ın, Kandilli sırtlarında satın aldığı tarihi köşkte de yeniden inşaata başladığı ve bitişiğine ek bina da yaptığı ortaya çıktı.

16/9 projesi ile aynı bölgede yer alan gökdelene 23 kat izin verildi!

16/9 projesi ile aynı bölgede yer alan gökdelene 23 kat izin verildi. Tarihi Yarımada'nın siluetini bozduğu gerekçesiyle mahkemenin 'tıraşlayın' dediği 16/9 kulelerinin birkaç kilometre ilerisine 23 katlı gökdelen izni çıkması kafaları karıştırdı.

İngiltere resmen Eyüp'ten daha ucuz: Eyüp'te yeni evler 9-15 milyona satılırken, İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye satılıyor

Konut almak isteyenlerin yurt dışına yöneldiği son günlerde sık sık gündem oluyor. İstanbul'un Eyüp ilçesi ile İngiltere'de konut fiyatları karşılaştırıldı. Aradaki uçurum dikkatleri çekti. İşte o rakamlar...

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp Anadolu Lisesi yenilendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 6. Cumhurbaşkanı Fahri Sabit Korutürk'ün de mezun olduğu, Eyüp Anadolu Lisesi, yenilendi.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Yeni Nesil Eyüp konum!

Yeni Nesil Eyüp konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Eyüp Muhçu kimdir Haberi

Eyüp Muhçu kimdir

İstanbul'un en önemli kültür sanat merkezlerinden Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun yaz sonunda yıkılıp yeniden inşa edileceği ileri sürüldü. İddiayı dünkü köşesinde dile getiren Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen’in 4 bin 500 kişilik tiyatronun yıkılarak, yerine 7 bin kişilik yeni bir açıkhava tiyatrosunun inşa edileceğini söylediğini yazdı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberi yalanlasa da, kent uzmanları belediyenin daha önce de bu tür durumlarda iddiaları reddettiğini, ancak daha sonra söylentilerin doğru çıktığına dikkat çekti.


Toplumsal bellek için önemli bir alan


Konuya ilişkin BirGün'e konuşan TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Eyüp Muhçu, ''2008'den beri AKM kullanılamıyor, daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Maslak'ta kültür merkezi olarak planlanan proje AVM'ye dönüştürüldü. Şan Tiyatrosu yok edildi, Emek Sineması ile ilgili...