16 / 04 / 2024

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor mu

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor mu

Eyüp-Piyerloti Teleferik Hattını revize ederek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e saatte bin 500 kişiyi taşıyacak olan yeni teleferik projesinin ihalesi son aşamada. Yeni hattın 3 istasyondan oluşması planlanıyor.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik ihalesi iptal!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kadir Topbaş döneminde planlanan bir proje için daha iptal kararını açıkladı. 

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda 2. ihale bekleniyor!

2 kilometre uzunluğundaki Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda ikinci ihalenin açıklanmasını bekleniyor. 

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanması planlanan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

İstanbul'a 10 yeni teleferik hattı geliyor!

İBB, 2019 yılı ve sonrasında 10 teleferik hattı inşa etmeyi planlıyor. İBB, Eyüp - Pierre Loti - Miniatürk Teleferik Tesisi için 21 Eylül'de ihaleye çıkılacak.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanacak olan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Eyüp Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı imar planı askıda!

Eyüp Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 16 Şubat'ta askıdan indirilecek...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı nasıl olacak?

Eyüp-Pierre Loti -Miniatürk Teleferik Projesi, Haliç vapur iskelesi yanındaki Eyüp istasyonundan başlayarak, önemli bir turistik merkez olan Pierre Loti Tepesi'ne ulaşacak. İşte projenin detayları...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik projesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk arasında yapılacak teleferik projesi için start verdi. Büyükşehir Belediye Meclisi, 3 istasyondan oluşacak hattın 1/5000'lik planlarını onayladı.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor!

Eyüp-Piyerloti Teleferik Hattını revize ederek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e saatte bin 500 kişiyi taşıyacak olan yeni teleferik projesinin ihalesi son aşamada. Yeni hattın 3 istasyondan oluşması planlanıyor.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı Miniatürk'e uzatılacak!

Haliç sadece denizden değil, artık havadan da geçebilecek. İstanbul'un nostaljik mekanlarından olan Eyüp Pierre Loti tepesindeki teleferiğin hattı genişletiliyor. Mayıs ayında başlanacak projenin 420 gün sürmesi planlanıyor.

Remzi Aydın: Eyüp, yeni teleferik hattı ile rahatlayacak!

Eyüp'ün simgelerinden olan teleferik hattına yenileri eklenecek. Remzi Aydın, "bacasız sanayi" olarak nitelediği teleferik projelerinin, ekonominin canlanmasına katkısının yanında kültürel ve sosyal iletişimi de sağladığına işaret etti.

Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı gelecek!

Eyüp'e nefes aldıracak proje için geri sayım başladı. Yıllık 3 milyon ziyaretçi alan Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı geliyor. Projede, metro, tramvay ve meydan düzenlemesi de var.

Eyüp'e yeni teleferik hatları geliyor!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan ve turizmin canlanmasına yol açan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor mu Haberi

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor mu

İBB tarafından önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi planlanan Eyüp-Piyerloti, Miniatürk teleferik hattı projesinin ihale aşamasında sona gelindi. 2 kilometre uzunluğundaki 3 istasyondan oluşacak teleferik hattı sayesinde 1 saatte bin 500 yolcunun taşınması planlanıyor. Proje ile birlikte eşsiz panaromik İstanbul manzarası eşliğinde çabuk ve kolay ulaşım da sağlanmış olacak.


İstanbul’un simgesel turistik bölgelerinden Eyüp, Piyerloti Bölgesi’ne kurulması planlanan teleferik hattının inşaat sürecinde geri sayım başladı. Toplamda 2 kilometre uzunluğa sahip olacak Eyüp, Piyerloti, Miniatürk teleferik hattı, 3 istasyon oluşacak ve sadece 1 saatlik sürede 1 bin 500 yolcu taşınabilecek. 


8 kişilik 49 kabin

Proje kapsamında mevcut Eyüp, Piyerloti Teleferik Hattı da revize edilerek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e ulaşacak. İnşaat ihale aşamasında olan projenin önümüzdeki günlerde start alması beklenirken, yeni yatırımların turizme canlılık getirmesi bekleniyor....