29 / 03 / 2024

eyüp prefabrik köy binası yapım işi ihalesi

eyüp prefabrik köy binası yapım işi ihalesi

Eyüp İlçesi Işıklar köyüne çok amaçlı (kütüphane, aile hekime odası, bekleme salonu, toplantı odası) prefabrik köy binası yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle 19 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Eyüpsultan Çiftalan Köyü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Çiftalan Köyü, 103 ada, 15 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın resmen kasıp kavurdu. Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları 4 Ağustos 2022...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Strazburg Eyüp Sultan Camisi 3,5 yılda tamamlanacak!

Fransa'da 2018 yılında temeli atılan ve 3 buçuk sene içinde ibadete açılması planlanan Strazburg Eyüp Sultan Camisi tamamlandığında içinde 3 bin 500 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Eyüp Yeni Nesil yüzde 10 indirim kampanyası!

Eyüp Yeni Nesil yüzde 10 indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede konutların yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Yeni Nesil Eyüp fiyat!

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Mart ayında teslim edilecek olan Nesil Eyüp Evleri'nde yüzde 35 peşinat olarak veriliyor.

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

eyüp prefabrik köy binası yapım işi ihalesi Haberi

eyüp prefabrik köy binası yapım işi ihalesi

Eyüp İlçesi Işıklar köyüne çok amaçlı (kütüphane, aile hekime odası, bekleme salonu, toplantı odası) prefabrik köy binası yapım işi ihalesi 19 Eylül 2013 tarihinde açık artırma usulüyle yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 60 takvim günüdür. 


İlanın detayı için