29 / 03 / 2024

eyup sevimli

eyup sevimli

İzmir Menemen Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, deri sanayicilerinin üretim yaptığı bölgelerinin arıtma tesisinin çalıştırılmadığı için çevre kirliliğine yol açtığı iddialarının asılsız olduğunu savundu

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Migros evcil hayvan mamalarında yüzde 40 indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

İndirimleriyle yakından takip edilen Migros Market, şimdi evlerin sevimli canlılarını sevindirecek bir indirim yaptı. Migros marketlerde evcil hayvan mamaları yüzde 40 indirime girdi. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mondial şehrin yeni turisti 50 Turismo’yu satışa sundu! İşte 27 Eylül 2022 Mondial fiyat listesi

Mondial yakıt cimrisi ve  sevimli tasarımıyla kadın erkek her yaştan tüm kullanıcılara hitap eden Turismo 50i’yi satışa sundu. B sınıfı ehliyetle Motorlu Taşıtlar Vergisinden muaf Turimo 50i’nin keyfini sürün. İşte turismo 50i’nin fiyatı

Devrent Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Devrent Mimarlık Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Eyup Yıldırım tarafından kuruldu.

Seey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Eyup Şermet ve Sefer Kanpolat ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründeki zam krizi nasıl çözülür?

Dünya Gazetesi köşe yazarı, RMC Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevimli bugünkü köşesinde inşaat sektöründeki maliyet artışını kaleme aldı. İşte Abdullah Sevimli'nin 'Çimento ihracatını önleyerek inşaat maliyeti düşürülebilir mi?' başlıklı yazısı...

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimini kazanan Gülseven Sevimli Bulut, kentsel dönüşüm ile ilgili müjdeler verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

eyup sevimli Haberi

eyup sevimli

Sevimli, Ege Sanayiciler Kulübü'nde, serbest bölge yönetim kurulu üyeleri ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Vekili Erdoğan Çiçekçi'nin de katılımıyla düzenlediği basın toplantısıyla İDESBAŞ'ın çevreyi kirlettiği iddialarına yanıt verdi. İzmirli deri işletmelerinin 60 yıldır faaliyet gösterdikleri Yeşildere mevkisinin, iç göçün getirdiği çarpık yapılaşma sonucu konutlarla dolması üzerine sanayinin yeni yer arayışına girdiğini anlatan Sevimli, ilgili tüm bakanlık ve resmi kurumların yaptığı değerlendirmeler sonucunda İzmir deri sanayinin Menemen'de belirlenen sanayi bölgesine taşınmasının kararlaştırıldığını hatırlattı. Bölgenin 1993 yılında açılışı yapılan arıtma tesisiyle faaliyetine başladığını belirten Sevimli, ayrıca İDESBAŞ olarak hava kirliliğini önlemek amacıyla hiç bir devlet kuruluşu ya da belediyeden destek almadan, 2008 yılında gerekli altyapı yatırımını tamamlayarak, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) kullanımına geçmiş olduklarına işaret etti.

SANAYİ BÖLGESİNİN BİTİŞİĞİNE KONUT İZNİ
Sevimli,...