29 / 03 / 2024

Eyüp Vialand AVM İstanbul

Eyüp Vialand AVM İstanbul

Eyüp Vialand projesinin adresi ve giriş ücretleriyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Vialand Eyüp bilet fiyatı 2016!

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te hayata geçirilen Vialand bilet fiyatları ne kadar, Vialand giriş ücreti 2016, Eyüp Vialand giriş fiyatı 2016, Vialanda giriş ücretli mi ücretsiz mi? İşte Vialand Eyüp bilet fiyatı 2016...

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Eyüp'e 2 yeni teleferik hattı!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek. Miniatürk-Alibeyköy-Vialand hattının yapılması planlanıyor.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması yaşandı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı devam eden AVM inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kanalizasyon bağlantısı için kazılan toprağın kayması ile İlhami Macir isimli 27 yaşındaki inşaat işçisi beline kadar toprağa gömüldü.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması!

Eyüp’te, yapımı devam eden inşaat şantiyesinde meydana gelen toprak kaymasında bir işçi yaralandı. Toprağın kayması sonucu beline kadar toprağa gömülen işçi, itfaiye ekipleri ve arkadaşlarının yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı..

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi!

Eyüp Palas projesi Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje Vialand AVM'ye yakın bir bölgede inşa ediliyor. Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.

Eyüp Palas Rezidans fiyatları!

Vialand AVM 'ye yakın bölgede yükselen İstanbul Eyüp Palas Evleri teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Eyüp Palas Rezidans fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Gül Proje Eyüp Palas fiyatları!

Gül Proje Eyüp Palas fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanan proje Vialand eğlence merkezine yakın bölgede inşa ediliyor.

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı!

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı. Eyüp'te bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu.Yangının depo kısmında çıktığı ve büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldüğü öğrenildi.

Eyüp Vialand ne zaman teslim?

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabına göre proje geçtiğimiz sene açıldı. Vialand gün içerisinde 11:00 ile 23:00 arasında 2 seans hizmet verecek.

İlke Park Evleri Eyüp'te 159 bin liraya! Yeni proje!

İlke Park Evleri Eyüp projesinde fiyatlar 159 bin liradan başlıyor. Vialand'a komşu konumda yükselen İlke Park Evleri Eyüp projesinde ödemeler yüzde 25 peşinatla, banka kredisi kullanılarak yapılıyor...

Eyüp Vialand AVM İstanbul Haberi

Eyüp Vialand AVM İstanbul

Eyüp'te yükselen Vialand projesinin açılışı 26 Mayıs'ta yapıldı. Eyüp Vialand projesi, ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Eyüp Vialand projesi toplamda 1 milyon 150 bin TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Eyüp Vialand İstanbul'un toplam alanı 600 dönüm olarak belirlendi. 


History Zone, Fun Zone, Adventure Zone ve Vialand AVM isimli 4 kısımdan meydana gelen Eyüp Vialand projesinde açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 




Eyüp Vialand AVM kısmında 250 mağaza bulunuyor. Eyüp Vialand AVM İstanbul'da yer alan mağazaların alanları 100 metrekareden başlıyor ve 6 bin 500 metrekareye kadar yükseliyor. 


Eyüp Vialand fiyat listesi!

Eyüp Vialand giriş fiyatları 13 yaş üstüne 50 TL ve 13 yaş altına...