26 / 04 / 2024

Eyüpe metro tramvay ve teleferik hattı

Eyüpe metro tramvay ve teleferik hattı

Eyüp Belediye Başkan Remzi Aydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 2 metro, 2 tramvay ve bir teleferik hattının çalışmalarının 2,5 yıl içinde tamamlanacağını açıkladı.

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Yeni Eyüp Evleri 2'de teslimler 9 ay sonra! Yüzde 30 peşinatla 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinin teslimlerinin 9 ay sonra yapılması planlanıyor. Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 389 konut bulunuyor...

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Metro online indirimlerini peş peşe açıkladı: Ayçiçek yağı 62 TL'ye, 30'lu yumurta 89 TL'ye, Ariel toz deterjan 209 TL..

Metro market kampanyalı ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Artık ev sahibi olmak isteyenler için daha az taksitle ev sahibi olma zamanı geldi. Yapmanız gereken tek şey peşinatınızı ödemek ve istediğiniz evi satın almak. Konut sektöründe yapılan yeniliklerle birlikte, artık ev sahibi olmak çok daha kolay hale geldi. İşte detaylar...

10 Kasım’da otobüsler bedava mı? 10 Kasım’da metro, metrobüs, tramvay ücretsiz mi?

10 Kasım’da otobüs, metro, metrobüs’ün ücretsiz olup olmadığı merakla araştırılmaktadır. İşte 10 Kasım’da toplu taşımanın durumu!

İBB duyurdu! Yüzde 100 zam geldi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam yapıldı. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya çıktı.

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Eyüpe metro tramvay ve teleferik hattı Haberi

Eyüpe metro tramvay ve teleferik hattı

Eyüp Belediye Başkan Remzi Aydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 2 metro, 2 tramvay ve bir teleferik hattının çalışmalarının devam ettiğini ve bunların 2,5 yıl içinde tamamlanmasının beklendiğini açıkladı.


Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, SİT alanı olan ilçenin merkezinin ihya edilmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, Bilgi Üniversitesi ile işbirliği yaptıklarını, Tarihi Merkez Yönetim Planı çalışması yürüttüklerini anlattı.


Trafiği rahatlatacak projelerin yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını aktaran Aydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 2 metro, 2 tramvay ve bir teleferik hattının çalışmalarının devam ettiğini ve bunların 2,5 yıl içinde tamamlanmasının beklendiğini kaydetti.


- "Eyüp Sultan Türbesi ay sonu açılıyor"


Eyüp'te kentsel dönüşümün çalışmalarının başladığını kaydeden Aydın, şu bilgileri verdi:


"Haliç'in sanayi bölgesi olmasından dolayı etrafında gecekondulaşma olmuştu. Kentsel dönüşüm bir zorunluluk, kurtarıcı. Eyüp'te bu lokasyonlarda kentsel dönüşümü...