19 / 04 / 2024

Eyüpsultan çırçır mahallesi tapu

Eyüpsultan çırçır mahallesi tapu

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve her Perşembe günü sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan’da Gündem programında yapılan faaliyetler konuşuldu. 

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'ndeki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı Ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 15 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. İşte katılan istekliler...

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan çırçır mahallesi tapu Haberi

Eyüpsultan çırçır mahallesi tapu

Eyüpsultan Belediyesi Başkan Remzi Aydın, Çırçır Mahallesi’nin tapu sorununun çözüldüğünü açıkladı. Başkan Remzi Aydın,  “Vakıf parsellerinde ya da hazine parsellerinde gecekondusu olan vatandaşlarımızın tapu problemleri çözüldü. Bu altmış yıllık bir sorundu" dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  sosyal medya üzerinden gelen soruların Başkan Remzi Aydın’a iletildiği programda, tapu sorunlarıyla ilgili gelen sorular da cevaplandırıldı.

“Çırçır Mahallesinin tapu sorunu çözüldü” diyen Başkan Remzi Aydın, “Vakıf parsellerinde ya da hazine parsellerinde gecekondusu olan vatandaşlarımızın tapu problemleri çözüldü. Kanun çıktı biliyorsunuz, bu altmış yıllık bir sorundu. Ben buradan vatandaşlarımıza tekrardan çağrıda bulunuyorum; Bu durumdaki tüm vatandaşlarımız, evrakları ile beraber Plan ve Proje Müdürlüğümüze müracaat etsinler” diye açıklama yaptı. 

Çırçır Mahallesindeki vatandaşlara müjde
“Çırçırlı vatandaşlarımız şu an muhtemelen ilgi ile izliyordur. Biz bunların bir bölümünü...