24 / 04 / 2024

Eyüpsultan kentsel dönüşüm

Eyüpsultan kentsel dönüşüm

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. İşte Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı! 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yapım ihalesi gerçekleşti. Söz konusu ihale fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. 

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı! 

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, 2021’i afet eğitim yılı ilan etmesinin ardından ilçede kentsel dönüşüm ofisini hizmete açtı. 

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde riskli yapıların yıkımına devam ediyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım ve tahliye işlemlerinin devam ettiği projenin inşaatına 2021'de başlanması hedefleniyor.

Eyüpsultan Nişanca sakinlerinin tapu sevinci!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'da imar barışına girmeyen yerlerde kentsel dönüşüm projeleri başlayacak. Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgedeki tüm sorunların giderileceğini söyledi.

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliği ile Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, projenin yatay mimari de inşa edileceğini söyledi.

Eyüpsultan Çırçır Mahallesi tapularına kavuşacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Çırçır Mahallesindeki tapu müracaatlarının alınmaya devam ettiğini açıkladı. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Hatay Defne'deki kentsel dönüşüm çökme mi, kurtarma mı?

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında ilk rezerv alan adımı Hatay'da atıldı. Rezerv alan uygulaması ile ilgili 'mülksüzleştirme' tartışmaları devam ederken, Mimarlar Odası Eyüp Muhcu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

İstanbul'da 6.500 konutluk dev kentsel dönüşüm start aldı! Mega kent için tarihi gün!

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. İşte Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı. 

Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm nöbeti!

KİPTAŞ ve İBB tarafından Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında tepkiler büyümeye devam ediyor. Mahalle sakinleri deprem toplama alanı olan parkın yıkılmaması nöbet tutuyor. 

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. 

Eyüpsultan kentsel dönüşüm Haberi

Eyüpsultan kentsel dönüşüm

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm" projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İşte merakla beklenen dev kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...
 

Eyüpsultan ilçesinin Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde deprem riski altındaki konutlar yıkılıp yerlerine 10 bin 500 yeni konut inşa edilecek.

Söz konusu temel atma töreninde önemli açıklamalar yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bu dönüşümle vatandaşların hem daha sağlıklı binalarda yaşayacaklarını, hem de onlara daha rahat hizmet götüreceklerini dile getirdi.

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre, Deniz Köken konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "İstanbul'da 15 ay önce meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından bazı binalarda çatlaklar oluştu. Biz de 44 siteyi ilgilendiren bir plan yaptık....