26 / 04 / 2024

Eyüpsultan tapu sorunu

Eyüpsultan tapu sorunu

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Murat Kurum'dan imarlı tapu müjdesi!

Hükümet, vatandaşların hem mülkiyet hem de imar planı problemlerini çözmek için kolları sıvadı. Bakan Kurum, "Önümüzdeki hafta imar planı onaylandıktan sonra da uygulama işlemlerine başlayacağız ve hızlı bir şekilde imarlı tapularınızı almış olacaksınız" dedi...

Eyüpsultan Çırçır Mahallesi tapularına kavuşacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Çırçır Mahallesindeki tapu müracaatlarının alınmaya devam ettiğini açıkladı. 

Eyüpsultan'da 60 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve her Perşembe günü sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan’da Gündem programında yapılan faaliyetler konuşuldu. 

Eyüpsultan'da tapu ve imar sorunu tarihe karışıyor!

İnsan odaklı yatırımlarla birçok belediyeye örnek teşkil edecek ödüllü çalışmalara imza atan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'daki sorunlara tek tek neşter vuruyor.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Eyüpsultan'da 756 milyon TL'ye arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 756 milyon 44 bin 160 TL bedelle arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satış işi ihale ediyor.

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Merkez Mahallesi Eyüp İskelesi 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

İstanbul Eyüpsultan'da 18.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon 411 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı. 

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, 859 ada, 40, 109, 114, 115, 116 ve 117 parseller ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Hatay Alan Yaylası'nda tapu sorunu ortadan kalkıyor!

Hatay'ın önemli yaylalarından biri olan Alan Yaylası’nın kanayan problemlerinden biri olan  tapu sorunu çözüme kavuşuyor. Yaylada tapular bir sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Eyüpsultan Kemerburgaz Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Eyüpsultan imar planlarında İBB devre dışı kaldı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Eyüpsultan'da yapacağı kültür merkezinin inşaatı için hazırlanan imar planlarında İBB'yi devre dışı bıraktı. 

Eyüpsultan tapu sorunu Haberi

Eyüpsultan tapu sorunu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Alibeyköy ve Çırçır Mahalle sakinlerini yakından ilgilendiren tapu müjdesini verdi. Başkan Deniz Köken, Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde yer alan 92 taşınmaz yani yaklaşık 900 daire için tapu sorununun çözüldüğünü duyurdu.

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü.

İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Alibeyköy ve Çırçır Mahallelerinde vakıf mülkü iken hazine adına geçen fakat üzerindeki binaların 2000 yılı sonrası yapılması nedeniyle tapu alınamayan gayrimenkullerle ilgili sorun çözüldü. Bu gayrimenkullere ilişkin kanunun değişmesi üzerine Eyüpsultan Belediyesi’ne devrin yapıldığını dile getiren Başkan Deniz Köken, bu şekilde bu taşınmazların tapu işlemlerine başlanacağına dikkat çekti. 

"VAAT DEĞİL MÜJDE VERİYORUZ"

Eyüpsultan Belediye...