18 / 04 / 2024

Ezine Gıda İhtisas OSB arsa ihalesi

Ezine Gıda İhtisas OSB arsa ihalesi

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Bilecik Gölpazarı Gıda İhtisas OSB'nin tarım arazilerine etkisi!

Bilecik ilinde yapılması planlanan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin tarım arazilerine etkisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tüzün, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

Ezine Gıda İhtisas OSB’ye talep arttı!

Çanakkale’de çalışmaların hızla sürdüğü ve 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de talep artışı yaşandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Tarsus Gıda İhtisas OSB'nin kurulması bekleniyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaklaşık 15 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için aradan geçen 3 yıla rağmen sözlerin tutulmadığı belirlendi.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'nin altyapı ihalesi çok yakında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Edirne'ye Gıda İhtisas OSB kurulacak!

AK Parti Edirne Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Fatma Aksal, Edirne'nin Keşan ilçesinde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) kurulması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. 

Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de geri sayım başladı!

2017 yılında çalışmalarına başlanılan Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de sona gelindi. 91 sanayi tesisinin 2 yıl içinde hayata geçmesi planlanıyor.

Ezine Gıda İhtisas OSB arsa ihalesi Haberi

Ezine Gıda İhtisas OSB arsa ihalesi

Ezine Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, toplantıdan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, alt yapı çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını dile getirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Şubat ayında alt yapı ihalelerinin yapılacağını dile getiren Tuna, şunları söyledi;

"Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, girişimcilerin arsa tahsis ve satışlarına ivedilikle başlamamızın faydalı olacağını dile getiriyor. En kısa sürede arsa tahsis satışlarının duyurusuna çıkmanın alt yapısını konuşacağız. Kendimize bir yol haritası çıkaracağız. İnşallah Mart ayında arsa satışlarının tahsisine başlayacağız."

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Semizoğlu da "Gıda İhtisas OSB, yüzde 80 oranında hibe. Biz de bu yüzde 80 oranındaki teşviği Ezine ve Çanakkale için bir avantaj haline getirmeye çalışıyoruz. AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın...