28 / 03 / 2024

fadıl akgündüz caprice gold

fadıl akgündüz caprice gold

Nitelikli dolandırıcılık davasının duruşmasında, Fadıl Akgündüz'ün avukatı, müvekkilinin duruşma öncesi saldırıya uğradığını, bu nedenle duruşmaya katılamadığını belirtti...

Fadıl Akgündüz'ün Didim'deki oteline haciz geldi!

İstanbul Bayrampaşa’da inşa ettiği Caprici Gold projesi yarım kalan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Aydın Didim’deki oteline de dün haciz geldi. İstanbullu bir firmanın koydurduğu haciz için işlemler dün gün boyu sürdü.

Caprice Gold mağdurları davasında son durum!

Caprice Gold mağduru M. S.; Fadıl Akgündüz, kardeşi Avniye ve eniştesi İbrahim Obut ile Ali Zafer Taciroğlu’nun da yargılandığı Bayrampaşa’daki otelin arazisinin usulsüz satış ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla açılan davaya müdahil oluyor..

Fadıl Akgündüz Caprice Gold'u bitiremedi; şirketleri devrediyor!

Fadıl Akgündüz, 3 yılda bitirmesi gereken Caprice Gold Otel’i 5 yılda bitiremeyince 1 milyar lira ceza ile karşı karşıya kaldı... Didim Caprice Otel, 52 villa ve 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’a devredildi.

Caprice Gold gelecek sezon Trabzonspor'a sponsor olacak!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "arkadaşlarımız gelecek sezon için Türkiye'nin son dönemde en çok kalkınan ve güçlenen kurumlarından biri ‘Caprice Gold' ile görüşüyorlar. Formaya ya da şorta reklam alabiliriz” diye konuştu...

Fadıl Akgündüz kimdir?

JetPA Holding ile, Caprice Gold projelerini hayata geçiren İş adamı Fadıl Akgündüz kimdir? Fadıl Akgündüz bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Fadıl Akgündüz'ün biyografisi...

Fadıl Akgündüz'den Maldivler'e 170 milyon dolarlık Caprice operasyonu!

İşadamı Fadıl Akgündüz'ün Maldivler'de 170 milyon dolara satın aldığı Kofenbe Adası'nda işleteceği Caprice Gold Maldives projesinde rezervasyonlar 30 Ocak itibari ile başlayacak. Otel, Ekim'de açılacak...

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Fadıl Akgündüz'ün de sanık olduğu dava ertelendi! 

Fadıl Akgündüz'ün tutuksuz sanık olduğu, Almanya'da bulunduğu sırada Büyükçekmece'deki evinin boşaltılarak başkasına satıldığı ve kendisine de başka bir ev verildiğini belirten müştekinin açtığı dava ertelendi...

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda yargılandığı davaya katılan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz’e darp girişiminde bulunuldu. Olayda yaralandığı öğrenilen Akgündüz’ün doktor raporu alarak kendisini darp ettiğini ileri sürülen Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi...

fadıl akgündüz caprice gold Haberi

fadıl akgündüz caprice gold

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Malpler'deki Caprice Malpler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu tukuksuz 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, Fadıl Akgündüz'ün avukatı, müvekkilinin duruşma öncesi saldırıya uğradığını, bu nedenle duruşmaya katılamadığını belirtti.

Bölge Gündem'de yer alan habere göre; İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma, tutuksuz sanık Mehmet Salih Obut katıldı. Diğer sanıklar duruşmaya gelmezken; çok sayıda mağdur ve avukatları da duruşmada hazır bulundu.

TUTUKLANMASINI TALEP ETTİLER

Duruşmada, şikayetçiler dinlendi. Müştekilerden Fatma Saraç, Caprice Gold'dan 2013 yılında devre mülk aldığını belirterek, "'Toplam 43 bin lira para ödedim. Mağdurum. Kira bedeli almadım, zararım giderilmedi, şikayetçiyim'" ifadelerini kullandı.
 
Bir diğer müşteki Elif Ayça Küçükköse ise, "'Caprice Gold'dan 2013 yılında devre...