25 / 04 / 2024

fahrettin altay evka 3 metrosu

fahrettin altay evka 3 metrosu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metronun daha hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti vermek amacıyla başlatılan sinyalizasyon altyapı yenileme projesindeki çalışmalarda sona geldi.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

Altay Atasay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Atasay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de ALtay Atasay tarafından kuruldu.

Fahrettin Koca açıkladı! 13 bin doktor için DHY süreci başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktorların beklediği haberi duyurdu: Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası için tercihlerin alınmaya başladı.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ray döşeme işlemlerinin yarısı tamamlandı.

Maltepe Altayçeşme 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Altayçeşme Mahallesi, 16761 ada, 53 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

fahrettin altay evka 3 metrosu Haberi

fahrettin altay evka 3 metrosu


İzmir Metrosu'nda daha hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti vermek amacıyla başlatılan sinyalizasyon altyapı yenileme projesindeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, projenin son kısmında yapılacak test ve geçiş çalışmaları için Fahrettin Altay – Evka 3 metro hattı projesinin tamamında, 16 Aralık Cumartesi gecesi 23.00-00.20 ve 17 Aralık Pazar günü 06.00-12.00 saatleri arasında yolculu işletim yapılmayacak. Bu sürede yeni sinyalizasyon sisteminin test ve geçiş işlemleri  yapılacak. Metro seferleri, toplam 13 saat sürecek çalışmanın 7 saatlik bölümünden etkilenecek. 

90 saniyede bir sefer yapılabilecek 


İzmir Metrosu, trenlerin güzergah üzerinde sefer sıklıklarını belirleyip, güvenli yol almasını sağlayan sinyalizasyon sistemini revize ederek daha ileri bir teknolojik altyapı ile geliştirmek amacıyla 2 yıl önce bir proje çalışması başlattı. Sahada uzun zamandır sürdürülen yoğun...