23 / 04 / 2024

Fahrünnisa Evleri projesi

Fahrünnisa Evleri projesi

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Meram Fahrünnisa Evleri fiyat!

Meram Fahrünnisa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meram Fahrünnisa fiyat bilgisi ve proje detayları...

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Meram Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi!

Konya Merkez Meram İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi yükseliyor!

Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Hz. Mevlana’nın müritlerinden Fahrünnisa Hatun’un isminin verildiği sosyal tesisin inşaatı hızla yükseliyor.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi!

Koz Mesa projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor...

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Fahrünnisa Evleri projesi Haberi

Fahrünnisa Evleri projesi

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri projesinin başladığını söyleyen veren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başlatılan konut projesinin, konut açığını kapatmasının ile beraber ekonomiye katkı sağladığını söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Meram'da Aymanas Evleri ile başlayan konutların Aksinne, Ulumak ve Turgutreis Evleri ile devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş son olarak bin 42 dairelik Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifi projesini başlattığını belirtti. Fahrünnisa Evleri ile birlikte son üç yılda toplamda 4 bin 573 konut üretimine başladıklarını ve bunun 537’sini bugüne kadar teslim ettiklerini anımsatan Başkan Kavuş; “Aymanas Evleri; 448 konut, 34 adet ticari alan ve 8 bin 615 metrekare yeşil alan. Aksinne Evleri; 846 konut, 41 ticari alan ve 15 bin 16 metrekare yeşil alan....