27 / 04 / 2024

faiz imkanlar

faiz imkanlar

Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. “Hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var.

Konut kredisi kullanımı 9 ayda 78,4 milyar TL arttı!

Kamu bankaları tarafından sunulan avantajlı vade ve faiz imkanlarının etkisiyle konut kredilerindeki artış 9 ayda 78,4 milyar TL oldu.

Düşük faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

24 ay geri ödemesiz ve 180 ay vade fırsatı ile sunulan krediler vatandaşları konut alımlarında harekete geçirdi. Konut satın almayı düşünenler için uygun faiz oranları oldukça iyi imkanlar yarattı. Peki düşük faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

Babacan Premium’da yüzde 20 peşinat 0.70 faiz imkanı!

Babacan Holding, ister kuleden deniz manzarası ister aile rezidanslarından gölet manzarası keyfi sunuyor. Babacan Holding “ yüzde 20 peşinat 0.70 faiz 120 ay vade” ve ayrıca kendi bünyesinde 0 faiz 40 ay vade imkanları sunuyor.

Nuvo Dragos Maltepe ödeme koşulları!

Nuvo Dragos projesi kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor. 52 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen projede 75 ay 0 faiz imkanları yer alıyor.

Gülpark Yaşam'da 12 ay ödemesiz kredi imkanı!

Gülpark Yaşam projesi Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt'ta hayata geçti. 60 ay 0 faiz imkanlarıyla sahip olduğunuz Gülpark Yaşam Evleri, 12 ay boyunca kredinizi ödüyor.

Semerkand Line Evleri 455 bin liradan başlıyor! Son gün 31 Aralık!

Semerkand Yapı tarafından yapılan Semerkand Line Residence lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca 24 ay 0 faiz veya 60 ay 0.49 faiz imkanları sağlanıyor.

Genyap Kağıthane 7000'de yüzde 20 indirim! Haziran 2016 teslim!

GENYAP tarafından inşa edilen Kağıthane 7000 projesinden ev almak isteyenlere indirim ve sıfır faiz imkanları sunuluyor, istanbul Kağıthane'nin merkezinde bulunan projede daire fiyatları 380 bin liradan başlıyor.

Evim Kadıköy Konutları'nda 0 faiz! 0 peşinat!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy Konutları'nın ödeme planı kapsamında 0 faiz ve 0 peşinat imkanları sunuluyor. Ayrıca projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Trend Fulya 101 projesinde 250 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Tek blok halinde yükselen Trend Fulya 101, fiyat listesini 250 bin dolardan açtı. 22 adet daireden oluşan projenin, Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede yüzde 20 peşinat ve 0 faiz imkanları var.

Avrupa Konutları Tem 2 projesinde 540 bin TL'ye 2+1!

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de, Artaş inşaat imzasıyla gerçekleşen projede alıcılar için yüzde 0 faiz imkanları da bulunuyor. 2015 yılının Ocak ayında satışa çıkacak olan proje, alıcılar için şimdiden merakla bekleniyor.

Concord İstanbul satış fiyatları!

Concord İstanbul satış fiyatları haberimizin devamında bulunuyor. İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de hayata geçirilen Concord İstanbul projesi ödeme planı kapsamında 0,90'dan başlayan faiz imkanları uygulanıyor

Dome Residence'ta 229 bin TL'ye! 48 ay sıfır faizle!

Toplam 84 konuttan meydana gelen Dome Residence projesinde Temmuz ayı avantajları devam ediyor. Projede yüzde 35 peşinat, özel indirimler ve 48 aya varan sıfır faiz imkanları sunuluyor

Konutta faizsiz vadelendirme dönemi başladı! 60 ay sıfır faizle!

2011'in son çeyreğinde yükselen konut kredisi faiz oranları tüketicilerin konut alımlarını etkilerken inşaatçılar satışları artırmak için kendi içindeki finansman modellerini genişletti. Böylece şirketler sıfır faiz imkanlarını artırmaya başladı

faiz imkanlar Haberi

faiz imkanlar

Ramazan süresince geçerli olacak kampanyalarda “hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Buna göre, uzatılan vade süreleri, “0” faiz imkanları ve pek çok indirim, konut alıcısını bekleyen fırsatlar arasında. 




1- DAP Yapı’dan hemen teslim






Taksim’de geliştirdiği, mimari tasarım unsurlarını “bal peteği”nden alan DAP Yapı, “Taksim Petek Residence” projesini, Ramazan kampanyası kapsamında 50 ay vade ve “0” faiz imkanıyla, hemen teslim olarak sunuyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, Taksim Petek Residence’da, dairelerin tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 


132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı...