26 / 04 / 2024

Fakir Hausgerate ıstıcısı

Fakir Hausgerate ıstıcısı

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. İnce formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

A101’de 4 kişilik masa takımı 3 bin 150 TL’ye, bamboo yaylı yatak 1.350 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 89 TL’ye düştü!

A101’de 28 Eylül’de başlayacak indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bu kapsamda, 4 kişilik masa takımı 3 bin 150 TL’ye, bamboo yaylı yatak 1.350 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 89 TL’ye düşecek. İşte 28 Eylül 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

BİM'de Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak!

BİM 29 Eylül Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Milyonlarca taksi kullanıcısına kötü haber! Fiyatlar yine değişti

Taksi kullanan vatandaşlara üzücü haber UKOME toplantısının ardından geldi. Paylaşılan karara göre taksilerde indi - bindi ücreti yenilendi. Fiyat tarifesinde değişikliğe gidilince milyonlarca vatandaş yeni tarifeyi merak etmeye başladı.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Homend Heatrow Cooltouch XL Su Isıtıcısı; Yüzde 50 indirimde 

Homend Heatrow Cooltouch 1618H Sessiz XL El Yakmaz Gövdeli Su Isıtıcısı fiyatları düştü. Yaklaşık olarak yüzde 50 oranında bir indirim uygulandı. İşte detaylar...

Fakir Hausgerate ıstıcısı Haberi

Fakir Hausgerate ıstıcısı

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. Sıcacık ortamlar yaratacağınız Fakir TH 2000, ince formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.



Klasiğin dışında yeni bir anlayışla dizayn edilen 2 plakalı seramik kule tipi ısıtıcıda, ayarlanabilir ısı ve zamanlayıcı fonksiyonu bulunuyor. Uzaktan kumandayla kontrol edilebilen ısıtıcı; 15˚-35˚ derece arası elektronik, ayarlanabilir yüksek hassasiyetli led ekranı ve aşırı ısınma korumalı panel ızgarası yüksek ısınmalara karşı olası problemleri minimize ediyor.



Cihazın devrilmesi halinde olası ev kazalarına karşı, otomatik kapanma özelliğiyle de çocuklu aileler için son derece güvenli. Çıkarılabilir toz filtresi temizliğini kolaylaştırırken, kolay taşınma özelliği ile de evinizin her yerinde rahatlıkla kullanılabilir.



600, 1000, 1200 ve 2000 watt olmak...