19 / 04 / 2024

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. İnce formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu Haberi

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. Sıcacık ortamlar yaratacağınız Fakir TH 2000, ince formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.



Klasiğin dışında yeni bir anlayışla dizayn edilen 2 plakalı seramik kule tipi ısıtıcıda, ayarlanabilir ısı ve zamanlayıcı fonksiyonu bulunuyor. Uzaktan kumandayla kontrol edilebilen ısıtıcı; 15˚-35˚ derece arası elektronik, ayarlanabilir yüksek hassasiyetli led ekranı ve aşırı ısınma korumalı panel ızgarası yüksek ısınmalara karşı olası problemleri minimize ediyor.



Cihazın devrilmesi halinde olası ev kazalarına karşı, otomatik kapanma özelliğiyle de çocuklu aileler için son derece güvenli. Çıkarılabilir toz filtresi temizliğini kolaylaştırırken, kolay taşınma özelliği ile de evinizin her yerinde rahatlıkla kullanılabilir.



600, 1000, 1200 ve 2000 watt olmak...