26 / 04 / 2024

farklı mimari istinye park

farklı mimari istinye park

Farklı mimarisi ve tasarımı ile İstanbul'a yepyeni bir alışveriş anlayışı getirecek olan İstinyePark'ın açılışı, 21 Eylül 2007 Cuma günü, saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

2023 sonuna kadar 53 huzurevi yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2023 sonuna kadar 53 huzurevi açılacağını belirtti. Selçuk, yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için üç farklı mimari modelinin uygulanacağını açıkladı.

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

Bölge bölge 100 bin sosyal konut projesi!

100 bin sosyal konut projesi kapsamında detaylar ortaya çıkıyor. 81 ilde yapılması planlanan sosyal konutlar, 7 coğrafi bölgeye göre farklı mimari özelliklere sahip olacak.

Tarihi Sungurbey Camisi'nde restorasyon çalışmalarının yüzde 60'ı tamam!

1335 yılında yılında Niğde Valisi Sungur Ağa tarafından inşa ettirilen ve farklı mimari özellikleri ile ön plana çıkan Sungurbey Camisi'nde geçen yıl başlatılan restorasyon çalışmalarının yüzde 60'ı tamam...

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Mimar Sinan: Dünyanın en büyük mimari dehası!

Döneminin en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'nın eserleri yüzyıllardır şehirleri süslüyor. Sadece Anadolu'da değil dünyanın farklı bölgelerinde de eserler bırakmış olan Mimar Sinan, mütevazi karakteri ile de hayranlık uyandırıyor.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Dap Yapı'dan 2018'de 4 yeni proje geliyor!

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

Harran'ın konik kubbeli evlerine kış bakımı!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, farklı mimari yapılarıyla dikkati çeken 250 yıllık konik kubbeli evler, iklim şartlarından etkilenmemesi için belirli periyotlarla kış öncesi bakımdan geçiriliyor.

Folkart Time Bornava'nın satış ofisine büyük beğeni!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa edilen yeni yaşam merkezi Folkart Time projesinin yanı sıra farklı mimari tarzla inşa edilen satış ofisi de beğeni topladı.

farklı mimari istinye park Haberi

farklı mimari istinye park



Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sözen'in katılımıyla gerçekleşecek