25 / 04 / 2024

faruk Bozkurt kimdir

faruk Bozkurt kimdir

Banka kredilerindeki faizlerin son dönemde tavan yapması ve yaşanan imar sorunu Çukurova İlçesi'ndeki emlak fiyatlarını olumsuz etkiledi. Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faruk Akşehirlioğlu kimdir?

2012 yılında Santra Mimarlık kurucularından biri olan Mimar Faruk Akşehirlioğlu kimdir? Faruk Akşehirlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faruk Akşehirlioğlu..

Adana Çukurova'da konut satışları durma noktasına geldi!

Banka kredilerindeki faizlerin son dönemde tavan yapması ve yaşanan imar sorunu Çukurova İlçesi'ndeki emlak fiyatlarını olumsuz etkiledi. Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Ferda Dedeoglu Bozkurt kimdir?

Mimar Ferda Dedeoglu Bozkurt kimdir? Ferda Dedeoglu Bozkurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferda Dedeoglu Bozkurt, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ferda Dedeoglu Bozkurt..

Faruk Erke kimdir?

Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Faruk Erke kimdir? Faruk Erke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Faruk Erke, ne zamandan beri Kilis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ömer Faruk Koçak kimdir?

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak kimdir? Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Faruk Koçak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ömer Faruk Koçak...

F. Bozkurt Gürsoytrak kimdir?

Mimar F. Bozkurt Gürsoytrak kimdir? Mimar F. Bozkurt Gürsoytrak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? F. Bozkurt Gürsoytrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

faruk Bozkurt kimdir Haberi

faruk Bozkurt kimdir

Emlakçılar, yaşanan bu olumsuzlukların ardından konutların satışlarında önemli ölçüde bir duraksama yaşandığını kaydetti. 

Limit Gayri Menkul İşletmecisi Faruk Bozkurt, konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde banka kredilerindeki faiz oranlarının yüksek olmasının konut satışlarını olumsuz etkilediğini dile getiren Bozkurt, "Son dönemde faiz oranları çok yükseldi. Buda konut satışlarının düşmesine neden oldu. 

Tabi ki tek sorun bu değil. Çukurova ilçemizde arsalarda imar sıkıntıları yaşanıyor. Buda haliyle emlak piyasasına yansıyor." dedi. 


Konut fiyatlarının da yüksek olduğunu belirten Bozkurt, "Kiralık ve satlık evler tabiî ki Çukurova'da mevcut. Ancak fiyatlar gerçekten çok yüksek. En düşük kiralık ev 700 TL'den başlıyor. Satlık konut fiyatları da 200 Bin TL'den başlıyor. Tabi ki bu fiyatlar ilçe genelinde geçerli değil. Semt semt, fiyat farklılıkları olabiliyor. Ya da konutun özelliğine göre...