16 / 04 / 2024

faruk güllüoğlu

faruk güllüoğlu

Faruk Güllüoğlu, Azerbaycan ve Estonya’nın ardından yurtdışı yatırımlarını genişletme stratejisi kapsamında Kuzey Kıbrıs pazarına girdi. Firma Kıbrıs'ta master franchise sistemi kapsamında ilk mağazasını açtı..

Faruk Güllüoğlu 5 yıl içinde 8 mağaza açacak!

Faruk Güllüoğlu, Azerbaycan ve Estonya ’nın ardından yurtdışı yatırımlarını genişletme stratejisi kapsamında Kuzey Kıbrıs pazarına girdi.

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Faruk Güllüoğlu 40. mağazasını Şişli'de açtı!

Geçtiğimiz yıl franchise vermeye başlayarak sektöründe bir ilke imza atan Faruk Güllüoğlu, franchise mağaza olarak 22’nci toplamda ise 40’ıncı mağazasını İstanbul Avrupa yakası Şişli’de açtı...

Faruk Güllüoğlu, 2012’nin Süper Markaları listesine girdi!

142 yıllık köklü bir geleneğin temsilcisi olan Faruk Güllüoğlu, Superbrands Türkiye 2012 tarafından ödüllendirildi...

Faruk Güllüoğlu, franchise zincirine 3 mağaza daha ekledi!

Franchiseyatırımlarını hız kesmeden sürdüren Faruk Güllüoğlu zincirine 3 yeni şube daha eklendi

Faruk Güllüoğlu İstanbul Beşiktaş Şubesi Açıldı!

Son dönemde franchise mağazaları ile sıkça gündeme gelenFaruk Güllüoğlu, zincirin en son halkasını Beşiktaş’ta açtı. Franchise sistemiile büyümeyi hızlandıran Faruk Güllüoğlu’nun Beşiktaş mağazası açılışına önde gelen simalar katıldı.

Faruk Güllüoğlu 200 mağaza hedefliyor!

Baklavacılık sektörünün duayen isimlerinden Faruk Güllü, ‘Faruk Güllüoğlu’ markasını franchise sistemiyle büyütmeyi hedeflediklerini açıkladı...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Risk azaltma planları tüm şehirleri dirençli hale getirecek!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, olası afetlerde risklerin azalmasına yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

faruk güllüoğlu Haberi

faruk güllüoğlu

Türkiye ve yurtdışında 58 mağazaya ulaşan Faruk Güllüoğlu, Estonya ve Azerbaycan’ın ardından yurtdışından büyüme stratejisi kapsamına Kuzey Kıbrıs’a girdi. Yavru vatanda master franchise sistemi kapsamında ilk mağazasını açan marka, 1 yıl içinde Girne ve Gazi Mağusa’da olmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde toplam üç mağazaya ulaşmayı hedefliyor. 25 kişinin istihdam edildiği ve 250 metrekarelik ilk mağaza 2 milyon TL’lik yatırım değeri ile hayata geçerken yeni açılacak mağazalar ile bölgeye 5 milyon TL’lik yatırım yapılacak. Lefk oşa mağazasının açılışı dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelen Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, Kıbrıs’a yönelik olarak 3 yıllık yatırım planları kapsamında toplam 6 irili ufaklı mağaza ve bir üretim tesisi planları olduğunu söyledi. Güllü, bunlarla birlikte toplam yatırım tutarının 8...