24 / 04 / 2024

Faruk Özlü Yalova GİOSB-AVRASYA OSB

Faruk Özlü Yalova GİOSB-AVRASYA OSB

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Faruk Özlü: Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir!

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yaptığı açıklamada, "Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir" dedi.

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin önü açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Organize sanayi bölgesindeki doluluk oranı yüzde 40'ın altındaysa burada çok özel bir şey yapacağız yani bedelsiz arsatahsis etmenin önünü açacağız. Öyle yüzde 20, 30, 40 değil, tamamen bedelsiz olmasının önünü açacağız." diye açıklama yaptı. 

Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni Türkiye'de hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Teknoparklara 711 milyon lira hibe desteği sağlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, teknoparklara 2004'ten bu yana 711 milyon lira tutarında hibe desteği sağlandığını dile getirdi.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Balıkesir Teknokent'in temeli atıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Faruk Özlü Yalova GİOSB-AVRASYA OSB Haberi

Faruk Özlü Yalova GİOSB-AVRASYA OSB

Bakan Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği toplantıya katıldı. GESAD yöneticisi iş Hüseyin Çelik, Çiftlikköy ilçesinde kurulacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Avrasya Giyim ve Tekstil Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bakan Özlü'ye bilgi verdi. GİOSB-AVRASYA OSB ilgili yatırım ve çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Faruk Özlü, "Projeler bakanlığımızca desteklenmektedir. Yatırımcıların, gerçek anlamda yatırım yapmak, istihdam oluşturmak isteyen iş adamlarının böyle bir oluşum içinde yer alıp, ülke için önem arz eden yatırımın startını vermeleri beni mutlu etti. Mükemmel bir proje" dedi.



GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına her türlü desteği vereceklerini söyleyen Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ile Adalet ve...