24 / 04 / 2024

fatih bina yangın

fatih bina yangın

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

Fatih'te 2 binada yangın çıktı!

Fatih'te, eski oldukları için güçlendirme çalışması yapılan bitişik iki bina yandı.2 katlı ahşap binada belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, bitişiğindeki binaya sıçradı...

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Halk GYO Fatih Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Fatih Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Şişli'de bir bina inşaatında yangın çıktı!

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.

Fatih'te bir iş hanında yangın çıktı!

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış!

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış. Ayazağa Cendere bölgesinde başlayan, üç gün süren yangın sonunda 650 hektarda bulunan 3 milyon 250 bin ağaç yanmış ve 2 milyar liralık zarar meydana gelmiş.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı.

Tekirdağ'da apartmanın bodrumunda yangın

Çorlu ilçesinde apartmanın bodrum katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen biri itfaiye eri 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Bina sakinleri tahliye edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Fatih'te 2 binada yangın çıktı!

Fatih'te, eski oldukları için güçlendirme çalışması yapılan bitişik iki bina yandı.2 katlı ahşap binada belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, bitişiğindeki binaya sıçradı...

Fatih'te yangın çıktı!

Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, ahşap binanın çöken duvarının altında kaldı

Fatih'te korkutan yangın!

İstanbul Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, binanın çöken duvarının altında kaldı.

Manavgat'taki ilkokul binasında yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, bina harabeye döndü

Paris’te kamu radyoları binasında yangın çıktı!

Fransa’nın başkenti Paris’te kamu radyolarının bulunduğu binada yangın çıktı. Yangın dolayısıyla bina tamamen boşaltılırken, radyo yayınlarına geçici süreyle ara verildi. Yangın nedeniyle yaralanma ve can kaybını bulunmadığı öğrenildi.

fatih bina yangın Haberi

fatih bina yangın


Edinilen bilgilere göre olay, Gedikpaşa Çobançavuş Sokak’ta bulunan bir iş hanında meydana geldi. İş hanının 2. katında bulunan çantacı dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm katı sardı. Bu sırada binanın 3. katında mahsur kalan Afrika kökenli 2 kişi, korku dolu anlar yaşadı. Alevlerden kaçmak için cama çıkan şahıslar, yan binaya geçmeye çalıştı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde alev alev yanan binadan kaçmaya çalışan iki kişiye vatandaşlar aşağıdan seslenerek uyarılarda bulunuyor. Bu sırada yanan binadan gelen patlama sesleri ile birlikte alevler yükseliyor. Cama çıkan iki kişi, aşağı düşme riskine karşı dikkatli adımlarla yan binaya geçiyor. Şahısların yangından kurtulmasıyla vatandaşlar da rahat bir nefes alıyor.

Fatih’te korku dolu anlar...