19 / 04 / 2024

fatih deniz havuzu

fatih deniz havuzu

AKP Fatih Belediye Başkan Adayı Turan, Fatih'te özellikle gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere rahat ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyledi. Turan, Samatya kıyısına deniz havuzları yapacaklarını açıkladı.

Edb Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Edb Yapı Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Deniz Bıcakçı tarafından kuruldu.

Çimtaş'ın acı günü! Fatih Dönmez vefat etti!

Çimtaş'ın çözüm ortaklarından Navtek Deniz Teknolojileri A.Ş. Teknik Müdürü Fatih Dönmez vefat etti.

Samatya'ya deniz havuzu geliyor!

AKP Fatih Belediye Başkan Adayı Turan, Fatih'te özellikle gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere rahat ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyledi. Turan, Samatya kıyısına deniz havuzları yapacaklarını açıkladı.

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uğurluoğlu ve Kağan Fatih Deniz ortaklığında kuruldu. 

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Büyükyalı projesi İstanbul'un yeni deniz semti olacak!

Avrasya Tüneli'ne en yakın proje olan Büyükyalı İstanbul'da planlanan marina alanında projeye özel deniz shuttle hizmeti sunulacak. Büyükyalı İstanbul projesini Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci anlatıyor...

Erva Deniz Termal Turizm İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Erva Deniz Termal Turizm İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi, Fatih Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hamdi Demir Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Şimşek Deniz'den Geleneksel Şehir ve Mimarlık semineri!

Mimar Mehmet Şimşek Deniz, Fatih Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle İstanbul Tasarım Merkezi'nde Geleneksel Şehir ve Mimarlık semineri verecek. İşte Mehmet Şimşek Deniz'in vereceği seminerin tarihi ve saati...

Yedikule Bostanı Park Projesi'ndeki süs havuzu inşaatı durduruldu!

Fatih Yedikule bostanlarına yapılması planlanan park projesi içindeki süs havuzu yapımı için geçtiğimiz günlerde kepçe vuruldu. Ancak kazı izni ve müze arkelogu olmadan kazıların yapıldığı itirazları üzerine de havuz inşaatı durdu.

Ramer Ticari Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları İşletmeciliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ramer Ticari Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları İşletmeciliği Danışmanlık Limited Şirketi, Ramazan Eroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Fatih, Deniz Saray Apartmanı'nda kuruldu.

Gök Deniz Kartal ödemeleri!

İçerisinde; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alan Gök Deniz Kartal ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün...

1936 yılında Fatih Küçükmustafapaşa'da deniz kenarında bahçeli ev 3.500 liraya satılıkmış!

1936 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Küçükmustafapaşa Mahallesi'nde deniz kenarında yer alan büyükçe bahçeye sahip üç katlı kagir ev 3 bin 500 liraya satılacakmış.

Kahramanmaraş'ta deniz keyfi yaşatacak kumsalı olan proje hayata geçirilecek!

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, vatandaşlara deniz keyfi yaşatacak kumsalı olan müthiş bir projesini kamuoyuna açıkladı... Vizyon projelerinden birisi de şehir merkezinden kanal geçirmesi...

fatih deniz havuzu Haberi

fatih deniz havuzu

AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Fatih ilçesinin Samatya kıyısında gençlerin denizle bulaşacağı deniz havuzları projesini açıklayan Ergün Turan, "Proje hazır, gençler burada kontrollü ve güvenli bir şekilde yüzebilecek" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Turan, en büyük planlamalarının Fatih’te yaşayan gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere ulaşmasını sağlamak olduğunu söyledi. Turan, "Fatih’in bir tarafı kara surları bir tarafı da denizle çevrili ama gençlerin denize güvenli bir şekilde girmeleri için bir yer yok. Şu andaki en büyük düşüncemiz şu; denizde kontrollü olarak, altından deniz suyunun geçtiği büyük bir platform oluşturmak. Gençler bu platformun üzerinde güneşlenip, denize girebilecek" ifadelerini kullandı. 

"GENÇLERİ DENİZLE BULUŞTURACAĞIZ"

Turan, projenin hazır olduğunu müjdeledi. Turan, "Projeyi hazırladık, inşallah Marmara Deniz’i tarafında sahilin temiz...