29 / 03 / 2024

fatih iş hanı yangın

fatih iş hanı yangın

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ankara'da 13.5 milyon TL'ye satılık iş hanı! Yatırımcılar dikkat!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 10 katlı iş hanını 13.5 milyon TL'ye satıyor...

Fatih'te 83 milyon TL'ye satılık 6 katlı iş hanı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kirmasti Mahallesi, 1925 ada 46 parselde ve 1925 ada 47 parselde yer alan gayrimenkulleri 83 milyon TL'ye icradan satıyor...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2021 ilk çeyrek değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu İş Merkezine ait değerleme raporu yayınlandı. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu iş merkezine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

13 ildeki 44 taşınmaz ve 1 iş hanı özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Hazineye ait taşınmazların özelleştirilmesi kapsamında 13 ilde bulunan yaklaşık 383 dönümlük 44 taşınmaz ve bir iş hanını satışa sundu. 

fatih iş hanı yangın Haberi

fatih iş hanı yangın


Edinilen bilgilere göre olay, Gedikpaşa Çobançavuş Sokak’ta bulunan bir iş hanında meydana geldi. İş hanının 2. katında bulunan çantacı dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm katı sardı. Bu sırada binanın 3. katında mahsur kalan Afrika kökenli 2 kişi, korku dolu anlar yaşadı. Alevlerden kaçmak için cama çıkan şahıslar, yan binaya geçmeye çalıştı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde alev alev yanan binadan kaçmaya çalışan iki kişiye vatandaşlar aşağıdan seslenerek uyarılarda bulunuyor. Bu sırada yanan binadan gelen patlama sesleri ile birlikte alevler yükseliyor. Cama çıkan iki kişi, aşağı düşme riskine karşı dikkatli adımlarla yan binaya geçiyor. Şahısların yangından kurtulmasıyla vatandaşlar da rahat bir nefes alıyor.

Fatih’te korku dolu anlar...