26 / 04 / 2024

fatih işhanı yangın

fatih işhanı yangın

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Ev hanımlarının beklediği 2000 TL destek verilmeye başlıyor! İşte şartlar

Ev hanımlarının beklediği devlet desteği sonunda yapılmaya başlıyor. 2000 TL tutarındaki nakit yardımdan faydalanmak için ev hanımları gerekli şartları merak ediyor.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Ev hanımlarının beklediği haber resmen geldi! Aile Bakanlığı para ödemesi yapacak çabuk bakın

Aile Bakanlığınca ev hanımlarının beklediği haber geldi. Bakanlık ev hanımlarına destek ödemesi altında yardımda bulunacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ev hanımlarının beklediği haber Rossman’dan geldi

Ev hanımlarının vazgeçilmezleri deterjanlar Rossman'da indirime girdi. İşte kaçırılmayacak fırsat ürünlerinin bazılarının fiyatları. Kampanya süresi uzun tutulmuşsa da ürünlerin birkaç gün içinde bitmesi bekleniyor.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatih'te 20.4 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Mimarhayrettin Mahallesi 1166 ada, 19 parselde kayıtlı, 193,90 metrekarelik üç normal katlı kargir iş hanını 20 milyon 417 bin 745 TL'ye icradan satıyor...

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

fatih işhanı yangın Haberi

fatih işhanı yangın


Edinilen bilgilere göre olay, Gedikpaşa Çobançavuş Sokak’ta bulunan bir iş hanında meydana geldi. İş hanının 2. katında bulunan çantacı dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm katı sardı. Bu sırada binanın 3. katında mahsur kalan Afrika kökenli 2 kişi, korku dolu anlar yaşadı. Alevlerden kaçmak için cama çıkan şahıslar, yan binaya geçmeye çalıştı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde alev alev yanan binadan kaçmaya çalışan iki kişiye vatandaşlar aşağıdan seslenerek uyarılarda bulunuyor. Bu sırada yanan binadan gelen patlama sesleri ile birlikte alevler yükseliyor. Cama çıkan iki kişi, aşağı düşme riskine karşı dikkatli adımlarla yan binaya geçiyor. Şahısların yangından kurtulmasıyla vatandaşlar da rahat bir nefes alıyor.

Fatih’te korku dolu anlar...