29 / 03 / 2024

Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi imar planı

Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi imar planı

Fatih Belediyesi tarafından, Mimar Hayrettin Mahallesi, 337 Pafta, 1167 Ada, 11 parsele ilişkin F - 21 - c - 25 - d - 3 - b numaralı Pafta 16 Şubat 2015 tarihinde askıya çıkacak...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Yüksek mimar Fatih Başar vefat etti!

Yüksek mimar, denizlerin ve teknolojinin Fatihi olarak anılan Fatih Başar hayatını kaybetti. 

Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek!

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan ilk eserlerden biri olan Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek.

Dinar Iraqı Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Iraqı Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berat Alakuş ve Bılal R.Faqı Mahmod Faqı Mahmod ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Temin Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temin Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berat Alakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Koca Rağıp Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Olida İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olida İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Şahin ve Erkan Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi, Hattat Sokak'ta kuruldu.

Mimar Sinan'ın ilk eseri yenileniyor!

Mimar Sinan'ın tarihi tespit edilen ilk eseri olarak bilinen, Fatih'teki Üçbaş Nurettin Hamza Camisi ve Medresesi, ilçe belediyesince restore ettiriliyor.

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Veziroğlu ve Ahmet Yazıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus Alsaç tarafından 300 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Soğanağa Camii Sokak'ta kuruldu.

Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi imar planı Haberi

Fatih Mimar Hayrettin Mahallesi imar planı


İstanbul Fatih İlçesi, Mimar Hayrettin Mahallesi, 337 Pafta, 1167 Ada, 11 parsele ilişkin F-21-c-25-d-3-b numaralı Pafta üzerinde parsel üzerine sehven unutulan H:9.50 ibaresinin yazılması hususuna dair itiraz kapsamında hazırlanan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı değişikliği 15 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanınca onaylanmıştır.


Fatih İlçesi, Mimar Hayrettin Mahallesi, 337 Pafta, 1167 Ada, 11 parsele ilişkin F-21-c-25-d-3-b numaralı Pafta bir ay süre ile 16 Şubat 2015 tarihinde askıya çıkacak.