28 / 03 / 2024

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü onarım

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü onarım

İstanbul'da 2. köprü yolunu kullanacaklar dikkat! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bugünden itibaren çalışma var!

FSM Köprüsü'nde bugünden itibaren Ocak sonuna kadar sürecek olan onarım çalışması başladı. Çalışmalar kapsamında "kedi yolları" yapılacak.Açıklamada, sürücülerin yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği bildirildi.

Boğaziçi'nin silüeti değişiyor!

Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarım ve yapısal takviyesi işi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile Makyol - IHI iş ortaklığı arasında sözleşme imzalandı...

Köprülerde bakım çalışmalarına başlanıyor!

Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarımı ve yapısal takviyesi işi ihalesinde yarın teklifler alınacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Karayolları Genel Müdürlüğü'ne elden teslim edilebilecek...

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin ihalesi 25 Eylül'e ertelendi!

Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarımı ve yapısal takviyesi için daha önce 5 Eylül olarak açıklanan ihale tarihi 25 Eylül’e ertelendi. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak ihaleye teklif verecekler...

Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 540 gün onarımda!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri için büyük onarım ve yapısal takviye ihalesine çıktı. İhale, 5 Eylül'de 14.30'da Ankara'da yapılacak...

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

Tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han'ın yadigarı olan "Enez Ayasofyası" olarakta bilinen tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

Çatalca'nın Nakkaş Mahallesi, Fatih'in mirasıdır!

Gazete'de yayınlanan Acele Kamulaştırma Kararı ile yüzde 35'i istimlak edilen Nakkaş Mahallesi Muhtarı Zafer Öztürk, “Burası Fatih Sultan Mehmet'in nakışçısına hediye ettiği köydür. Nakkaş’a sahip çıkmak Osmanlı mirasına sahip çıkmaktır” dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

Fatih Bodrum Mesih Paşa Camisi yapılaşma nedeniyle zarar görüyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde İstanbul'un fethinden sonra Ortodoks kilisesinden camiye çevrilen Fatih'teki 1093 yıllık Bodrum Mesih Paşa Camisi binası etrafındaki yapılaşma nedeniyle zarar görüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiği rahatlatacak!

Boğaz’ın son gerdanlığı 3. Köprü'nün devreye girmesiyle İstanbul, yük taşıyan kamyon ve TIR trafiğinden kurtulacak. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki TIR ve kamyonların kuzeye yönlendirilmesi kent trafiğine büyük rahatlık kazandıracak.

Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yüzde 70'i tamam!

Niğde’de yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Cami’nin inşaatı devam ediyor.Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Fatih Sultan Mehmet Cami’nin caminin inşaatının yüzde 70’nin tamamlandığını söyledi.

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresi yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresinin düzenlenmesi ile nikah sarayının bölgeye kazandırılması planını cami cemaati ile paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah namazının ardından camide bir sunum gerçekleştirdi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü onarım Haberi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü onarım

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesi için 1,2,3,4 numaralı gişelerin kaldırılma işlemleri sürüyor.


Çalışma nedeniyle sabah saatlerinde FSM gişelerde trafik yoğunluğu oluştu. Sürücüler trafik işaretleri ile diğer gişelere yönlendirildi.


Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde başlayan çalışmalar 8 Şubat Pazar günü saat 14.00’e kadar...