29 / 03 / 2024

Fatih yangın haberleri

Fatih yangın haberleri

Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, ahşap binanın çöken duvarının altında kaldı

Fatih'te bir iş hanında yangın çıktı!

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış!

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış. Ayazağa Cendere bölgesinde başlayan, üç gün süren yangın sonunda 650 hektarda bulunan 3 milyon 250 bin ağaç yanmış ve 2 milyar liralık zarar meydana gelmiş.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

Fatih'te 2 binada yangın çıktı!

Fatih'te, eski oldukları için güçlendirme çalışması yapılan bitişik iki bina yandı.2 katlı ahşap binada belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, bitişiğindeki binaya sıçradı...

Fatih'te yangın çıktı!

Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, ahşap binanın çöken duvarının altında kaldı

Fatih'te korkutan yangın!

İstanbul Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, binanın çöken duvarının altında kaldı.

Fatih'te 5 katlı binada yangın çıktı!

5 katlı binanın zemin katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Mahsur kalan 10 kişi, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangının neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Fatih'te bir işyerinde yangın çıktı!

Fatih'te bir işyerinde yangın çıktı. Fatih'te bir işyerinde çıkan yangında, bir kişi yanarak hayatını kaybetti.Yangını söndüren itfaiye ekipleri, işyerinde yaptıkları incelemede bir erkek cesedine rastladı.

Fatih'te iki katlı ahşap binada yangın çıktı!

Cibali Mahallesi Üsküplü Caddesi Bostan Hamamı Sokak üzerinde bulunan iki katlı ahşap binanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi...

Eyüp'te yangın: 1 yaralı!

Edirnekapı Yenikuşak Sokak'taki 5 katlı apartmanın çatı katında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Apartman sakinlerinin durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine Eyüp, Fatih, Balat itfaiye ekipleri geldi.

1938 yılında Divanyolu'nda yangın çıkan konakta 14 aile oturuyormuş!

1938 yılında Fatih Divanyolu'nda Nafiz Paşa'ya ait konakta yangın çıkmış. Nafiz Paşa'nın mirascıları tarafından kiraya verilen köşk pansiyon olarak kullanılıyormuş. Çıkan yangınla konak kül olmuş.

Akgün Otel'de yangın çıktı!

İSTANBUL Fatih'te Akgün Otel'de çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Otelin koridorlarını duman basarken içeride bulunanlar hemen tahliye edildi.Dumandan etkilenen bazı otel çalışanlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Fatih yangın haberleri Haberi

Fatih yangın haberleri

Fatih'te yangın: 2 itfaiye eri çöken duvarının altında kaldı

Ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına müdahale eden iki itfaiye eri, ahşap binanın çöken duvarının altında kaldı


Fatih'te ahşap bir binada başladıktan sonra yandaki binalara sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.


Şehsuvar Bey Mahallesi Şehsuvar Bey Çıkmazı'ndaki iki katlı ahşap bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın bitişikteki ahşap binalara da sıçradı.


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Bakırköy, Beyoğlu, Eyüp, Fatih ve diğer ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sokağın dar olması nedeniyle olay yerine gitmekte zorlanan itfaiye ekipleri, yangına merpenli araçlarla müdahale etti.


Müdahale sırasında, 2 itfaiye eri yanan binanın bir kısmı çöken duvarının altında kaldı. Arkadaşlarının yardımıyla duvarın altından çıkarılan itfaiye erlerinde herhangi bir yaralanma...