28 / 03 / 2024

Fatih Yıldız

Fatih Yıldız

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Veysi Yaşin, Fatih Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Fatih Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Yıldız: Trabzon’da konut fazlalığı var!

Yıldız İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız, "Trabzon’da şuan konut fazlalığı var bu fazlalık yatırımcı bekliyor. Şuan bunlarda Araplar, bu Arapları kaçırmamamız gerekiyor." dedi.

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Fatih Gergin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Ortadağ Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Yıldız Holding'ten 232 yataklı yurt!

İSTANBUL Valiliği İl Milli Eğilim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle,İstanbul Avrupa yakası Fatih ilçesinde 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu inşa edilecek...

Yıldız Holding Fatih'te yurt binası yapacak!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'te 232 yatak kapasiteli, "Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu" adıyla bir öğrenci yurdu yapılacak.

Yıldız Park Modern'de yüzde 1 peşin, baharda taşın!

Yıldız Park Modern Evleri; TEM'e 4 km, E-5'e 5 km, Eyüp'e 2 km, Fatih'e 9 km, Taksim'e 10 km, Eminönü'ne 12 km, Beşiktaş'a 14 km, Bakırköy'e 20 km, Atatürk Havalimanı'na 24 km mesafede yükseliyor...

Gayrimenkulde Ankara'nın yıldızı parlıyor!

Özellikle Ankara'nın gayrimenkulde yıldızının parladığını ifade eden Gayrimenkul Group Emlak Ofisi'nin sahibi Fatih Ayaz, başkentte en gözde ilçelerin gözden düşen ve yıldızı parlayan gayrimenkul bölgelerini anlattı.

Fatih Yıldız Haberi

Fatih Yıldız

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapımı devam eden parktaki çalışmaları inceledi. Şahin, öncelikle İsmetpaşa Mahallesi muhtarı Fatih Yıldız'a emek ve gayretleri için teşekkür etti.


Büyükşehir Belediyesi ile güzel bir çalışma yürüttüklerini anlatan Şahin, "Bu çalışma ile şu ana kadar 32 çocuk oyun parkı kurduk. İsmetpaşa mahallemizde de özellikle engelli çocuklarımızın da oynayacağı ve fitnes alanının da olduğu güzel bir park kuruluyor. Çocuklar bizim yarınlarımız, onların oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri her şeye bedel. Bundan çok mutlu oluyorum" dedi.


İlçede 2009 yılından itibaren sayısız çocuk oyun parkı kurduklarını, var olan yerlerdekileri yenilediklerini anlatan Şahin, "Zamanımızda çocuk oyun parklarımızın zeminlerini kauçuk zemin yaptık. Bunu devam ettireceğiz. Parkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye...