19 / 04 / 2024

Fatih Yücelik türk çimemto

Fatih Yücelik türk çimemto

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Bitcoin tarihi rekorunu kırdı! Son 4 yılda Türk Lirası değerini 22 kat yükseltti

Bitcoin, 2020 sene başından bu yana Türk Lirası cinsinden yüzde 2.140 değer kazanarak değerini, 22 kattan fazla artırdı ve tarihi bir rekor kırdı. İşte haberin ayrıntıları...

Borsa yükseliyor, Türk Lirası değer kaybediyor: Piyasalar hareketli!

Son günlerde Türk Lirası para piyasalarında değer kaybı yaşanırken, borsa ise rekor seviyelere ulaşıyor. Borsa İstanbul, yeni haftaya 6500 TL'nin üzerinde başlayarak yeni bir rekor kırdı.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Türk müteahhitlerin 2022 hedefi 50 milyar dolar!

Yurt dışında 2021 yılında 29.3 milyar dolar tutarında proje üstlenen Türk müteahhitler, hedef yükseltti. Türk müteahhitler, 2022'de 30 milyar doları aşmayı, orta vadede ise senelik 50 milyar dolarlık proje hacmini hedefliyor.

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Fatih Yücelik'ten çimento zammı açıklaması!

İnşaat sektörü bugün itibaren inşaat maliyetlerini boykot etmek için iş bırakıyor. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik maliyetlerinin düşürülmesi için çağrıda bulundu. 

Türkçimento: Dünyanın en ucuz çimentosu Türkiye'de!

Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Fatih Yücelik kimdir?

Türk Çimento'nun yeni başkanı Fatih Yücelik kimdir? Fatih Yücelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Yücelik'in biyografisi...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Bolu Köroğlu Parkı, Türk dünyasını buluşturacak!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Türk Cumhuriyetleri ile ‘Köroğlu Kardeşliği’ kuracağız ve kardeş şehirler olarak birlikte hareket edeceğiz." dedi.

Fatih Yücelik türk çimemto Haberi

Fatih Yücelik türk çimemto

Aşkale Çimento, Sançim ve Kavçim markalarını bünyesini altında bulunan Türk Çimento sanayisine 30 yıl gibi uzun zamandan beri sahip olduğu 5 entegre çimento fabrikası, 2 öğütme tesisi ve 15’in üzerinde hazır beton tesisi ile yön veriyor. 

Türkiye’nin en büyük 4. çimento üreticisi ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı olarak seçildi. 

Fatih Yücelik...