28 / 03 / 2024

fatihte çöken bina

fatihte çöken bina

Alınan bilgiye göre, Derviş Ali Mahallesi Vaiz Sokak 33 numarada bulunan Bahri Serttaş'a ait 2 katlı müstakil evin üst katında, bitişikteki metruk yapıdan kopan molozların binanın üzerine düşmesi sonucu çökme meydana geldi.

Fatih'te 3 katlı eski bina çöktü! Yaralılar var!

Fatih'te 3 katlı eski bir bina kısmen çöktü. Hoca Gıyaseddin Mahallesi Yoğurtçuoğlu Sokağı'ndaki 3 katlı binada, akşam saatlerinde çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi...

Diyarbakır'da çöken 4 bina imar kanununa aykırı inşa edilmiş! 

Diyarbakır’da çöken Işık Apartmanı'nda 42, Yoldaş Apartmanı'nda 61, Hisami Apartmanı'nda ise 101 vatandaş hayatını kaybetti. 2019 yılında imar barışından faydalanmak için başvurulan üç binada inceleme yapıldı. İşte ayrıntılar...

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

Zeytinburnu'nda çöken bina incelendi!

Zeytinburnu'nda çöken binanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığına bağlı Deprem Risk Analizi ekipleri çöken binanın enkazında inceleme yaptı.

Kartal'da çöken bina için bilirkişi raporu alınacak! 

Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği 14 kişinin de yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin yürütülen davada bilirkişi raporu alınmasına karar verildi. 

İzmir Bayraklı'da çöken bina havadan görüntülendi!

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde depremin ardından çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da çöken Doğanlar Apartmanı'nda sürdürülen çalışmalar drone ile havadan görüntülendi. 

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

fatihte çöken bina Haberi

fatihte çöken bina

Fatih'te, iki katlı müstakil binada çökme meydana gelmesi sonucu 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. 


Alınan bilgiye göre, Derviş Ali Mahallesi Vaiz Sokak 33 numarada bulunan Bahri Serttaş'a ait 2 katlı müstakil evin üst katında, bitişikteki metruk yapıdan kopan molozların binanın üzerine düşmesi sonucu çökme meydana geldi. 


Evde bulunan Hanife Serttaş, çocukları Tayfun ve Uğurcan Serttaş ile annesi Gülsüm Esmeray, enkaz altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi ile AFAD'a bağlı arama kurtarma birliği sevk edildi. 


Yapılan ilk çalışmalarda, hafif yaralı Hanife ile oğulları Uğurcan ve Tayfun Serttaş, enkazdan çıkartıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Gülsüm Esmeray ise ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu enkazdan çıkartıldı. Yaralı Esmeray, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde...