26 / 04 / 2024

fatma şahin kimdir

fatma şahin kimdir

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Gaziantep’i kalkındıracak dev projeler!

Başkan Erdoğan tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, kentin geleceğini doğrudan şekillendirecek projelerini anlattı.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep kentsel dönüşüm toplantısı 27 Şubat'ta!

Gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en büyük 8’inci şehri olmasının yanı sıra kültür ve gastronomi başkenti de olan Gaziantep, kentsel dönüşüm konusunda da iddialı şehirlerden biri olma yolunda ilerliyor.

Gaziantep yatırımlarında son durum ne?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, teknik ekibi ile hafta sonu mesaisini daha önceden başlattığı bazı projeleri inceleyerek ve son durumları hakkında bilgiler alarak geçirdi.

Kuzey Şehir Projesi'nde muhtarlara konut müjdesi!

Gaziantep’te oluşturulan Kuzey Şehir 50 bin konut projesinden Gaziantepli muhtarlar da payını alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ökkeş Titiz’e muhtarlar için TOKİ sözü verdi.

Şahinler Holding'in acı günü! Fatma Şahin vefat etti!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'in annesi Fatma Şahin vefat etti. Fatma Şahin'in vefatı üzerine Şahinler Holding başsağlığı mesajı yayınladı.

Gaziantep'teki 50 bin konut projesi için Ergün Turan'la görüşüldü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ’ı ziyaret etti.

Fatma Şahin: Gaziantep'te öncelik ulaşım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, göreve geldikten sonra ulaşım ve konut sorununu çözmek için düğmeye bastığını söyledi.Şahin,Gaziantep’te kentsel dönüşüm uygulamasının çok zor olduğunu ifade etti.

Gaziantep Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı.

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konut inşa edecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için TOKİ tarafından 50 bin konut yapılacağının müjdesini verdi.

Gaziantep'te 27 akıllı kavşak hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde ilk yılını tamamlayan Fatma Şahin, ulaşım başta olmak üzere, sağlık, eğitim, kentleşme, turizm, sosyal yaşam ve altyapı gibi birçok alanda yenilik yaptı.

Hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunu konut ve istihdam!

GAİMDER üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Fatma Şahin, Gaziantep gibi hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunlarının konut ve istihdam olduğunu söyledi

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

fatma şahin kimdir Haberi

fatma şahin kimdir

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Suriye'li sığınmacıların durumdan, kadına şidetten, kentsel dönüşüme kadar konuşan Şahin, önemli açıklamalarda bulundu:

Gaziantep'in hedefleri hakkında önemli bilgiler veren Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlarına dari önemli açıklamalarda bulundu.

Şahin, şehirler açısından küresel ve kentsel rekabeti yönetmek ile markalaşmanın dünya ölçeğindeki önemini anlattı. Şahin, ''Küresel rekabeti, kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye...