26 / 04 / 2024

Fatma Toru kimdir

Fatma Toru kimdir

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'da tapu sevinci!

Konya'nın Meram Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor...

Fatma Toru geleceğin mimarlarıyla buluştu!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Ticaret Odası (KTO) karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

2016 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekiyor. 30 Mart 2014'te göreve başlayan Toru, işe ilçenin en önemli sorunu olarak nitelendirdiği kentsel dönüşümle başladı.

Meram'a yapılaşma ve planlama anlayışı damga vuracak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. Başkan Toru, 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çekti.

Meram dönüşüm projeleriyle örnek oldu!

Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında önemli mesafe katedildi. İlçenin bazı mahallelerinde büyük ölçekli projeler hayata geçiriliyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Meram dönüşüm projeleriyle örnek oldu" dedi

Fatma Toru: Meram'da dokunulmadık yer kalmayacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkanlığının 1,5 yılını gazetemize değerlendirdi. 'Meram'da dokunmadığımız yer kalmayacak' diyen Başkan Toru, "dönüşümü gerçekleştirerek Meram'ı hak ettiği güzel görüntüye kavuşturacaklarını" ifade etti.

Fatma Toru Meram'daki imar planlarını anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Mahallemizde Başkan Var' projesi kapsamında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Toru vatandaşlara imar planlarının son durumunu anlattı.

Meram'da tapular 2016'da verilecek!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Süleymaniye ve Karaaslan Aybahçe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

İmar çalışmaları ile geleceğin Meram'ını tasarlıyoruz!

Belediye Başkam Fatma Toru, Meram'da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışması gerçekleştirdiklerine işaret ederek, "Bu çalışmalarımız, geleceğin Meram'ın bugünden tasarlanması anlamına gelmektedir" diye konuştu.

Meram'da imar planlamaları tamamlandı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Fatma Toru: Meram'da en büyük sorun imar ve mülkiyet!

Konya’nın merkez Meram Belediye Başkanı Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Toru, “Meram tarihinde bir ilki başararak bir yıllık süreçte 50 milyon m2’lik alanda imar planlaması gerçekleştirdik. " ded

Fatma Toru'dan imar vurgusu!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Fatma Toru vatandaşlara Meram'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatıyor.

Fatma Toru: Meram'da imar planlarının hepsini yeniden ele aldık!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkam Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Fatma Füsun Akkal Bozok kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Füsun Akkal Bozok kimdir? Fatma Füsun Akkal Bozok, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Füsun Akkal Bozok'un biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Berrin Takavcı kimdir?

Eylül 2019 itibari ile KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri olan Fatma Berrin Takavcı kimdir? Fatma Berrin Takavcı daha önce hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı?

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Fatma Toru kimdir Haberi

Fatma Toru kimdir

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşları konut sahibi yapmasının ötesinde ekonomiye önemli bir hareketlilik kazandırdığını, istihdama ciddi oranda katkı sağladığını dile getiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” dedi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre belediye olarak, son birkaç aylık dönemde hayata geçirdikleri yaklaşık 3 bin konutluk hamlenin yanı sıra yakın zamanda hayata geçirecekleri projelerle toplam 7 bin konutluk adımın, hükümetin başlattığı ekonomi ve istihdam seferberliğine ciddi oranda katkı sağlayacağını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Her bir projemiz beklenenin çok çok üstünde talep aldı. 7 bin konuta ulaşmayı hedeflediğimiz projelerimizle ekonomimizin lokomotifi olan inşaat sektörüne ciddi bir ivme kazandırıyoruz. Bu...