19 / 04 / 2024

fatma toru meram imar projesi

fatma toru meram imar projesi

Konya’nın merkez Meram Belediye Başkanı Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Toru, “Meram tarihinde bir ilki başararak bir yıllık süreçte 50 milyon m2’lik alanda imar planlaması gerçekleştirdik. " ded

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Konya Meram'daki dönüşümde bu yıl ilk kazma vurulacak!

Konya Meram'daki Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde anlaşma seviyesinin yüzde 85’i geçtiğini vurgulayan Başkan Fatma Toru, 2017 yılı içerisinde ilk kazmayı vurmak istediklerini belirtti.

fatma toru meram imar projesi Haberi

fatma toru meram imar projesi

Konya’nın merkez Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor.

‘Yerinde tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla çalışmalara yön verilen Meram Belediyesi’nde Başkan Fatma Toru, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahalleleri sakinleri ile kapalı pazar alanında buluşan Başkan Toru, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Programa AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Efe, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


MERAM TARİHİNDE BİR İLK

Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahallelerinde en büyük sorunun imar ve mülkiyet sıkıntısı olduğunu ifade eden Başkan Toru, “Meram tarihinde bir ilki başararak bir yıllık süreçte 50 milyon m2’lik alanda imar planlaması gerçekleştirdik. Planlama çalışmaları...