29 / 03 / 2024

fatsa Belediye Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu

fatsa Belediye Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu

Ordu’nun Fatsa ilçesi Belediye Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu emlak vergisi hakkında bilgiler verdi. Karakuzu, “Emlak, Vergi Kanunu’na göre emlak vergisi arazi, arsa ve binalar için ödenmektedir..." dedi.

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Muharrem Aktepe'den imar barışı açıklaması!

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların İmar Barışı Kanunu’ndan faydalanamayacağını dile getirdi.

Muharrem Aktepe'den imar barışı hatırlatması!

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen İmar Barışı için başvuruların 31 Ekim tarihine kadar devam ettiğini dile getirdi. 

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Fatsa'da mega dönüşüm!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa’da yapımı tamamlanan ve süren yatırımları inceledi.

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa'ya 304 dönümlük yeni sanayi alanı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ''Kurulacak olan yeni sanayi alanı 304 dönüm ve mevcudun 30 katı büyüklüğünde olacak'' diye konuştu. 

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Fatsa Belediyesi'nden 24.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Mülkiyeti Fatsa Belediye Başkanlığı'na ait olan 12 adet gayrimenkul toplamda 24 milyon 995 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 24 Ağustos'ta!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen kişilere duyurularda bulundu. Anlayan, dükkanların ihalesinin 24-25 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

fatsa Belediye Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu Haberi

fatsa Belediye Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu

Emlak vergisinin 2 taksit halinde ödendiğini belirten Fatsa Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu, “Emlak, Vergi Kanunu’na göre emlak vergisi arazi, arsa ve binalar için ödenmektedir. Bu tür taşınmazı olan mükellefler emlak vergisi ödemekle yükümlüdürler. Emlak vergisi ödeyecek kişilerin ilgili belediyelerin emlak servislerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Emlak vergisinin ilk taksiti mart, nisan ve mayıs aylarında başlar ve 30 Mayıs tarihinde sona erer. Emlak vergisinin ikinci taksiti ise 1-30 Kasım tarihi aralığında ödenir. Dileyen mükellef tümünü birinci taksit döneminde veya daha önce de ödeyebilir” dedi.

Elinde emlak sicil numarası bulunan her vatandaşın direkt vezneye borcunu ödeyebildiğini ifade eden Fatsa Belediyesi Emlak İstimlak Müdürü Habip Karakuzu, “Emlak sicil numarası elinde olmayan vatandaşlarımız Emlak servisimizden sicil numarasını aldıktan sonra vezneye ödemesini yapabilir. Tapu...