23 / 04 / 2024

fatsa hayvan hastanesi

fatsa hayvan hastanesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı proje ile sokak hayvanlarına gösterdiği duyarlılığı bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Enver Yılmaz öyle bir proje hazırlattı ki, bu proje Türkiye’de bir ilk olacak.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi açıldı!

Elazığ'da inşası biten Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi hizmete açıldı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, tesisin açılış törenine katıldı.

Elazığ'da yeni imar yolları açılacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. Yanılmaz hayvan hastanesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi...

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da inşası tamamlanan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi hizmete başladı.

Ordu Fatsa'ya Hayvan Hastanesi ve Hayvan Oteli geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Geçici Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanları Projesi' için kolları sıvadı. Fatsa için hazırlanan proje hayata geçtiğinde, sokak hayvanlarının bir evi ve tedavi olabileceği bir hastanesi olacak.

Trakya'nın en donanımlı hayvan hastanesi hizmete başladı!

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğince 1,5 milyon lira bütçe ile inşa edilen Trakya'nın en donanımlı hayvan hastanesi hizmet vermeye başladı.

Ordu Fatsa'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde çalıştığı inşaattan düşen bir işçi yaralandı. 36 yaşındaki Şenol K.,112 Acil ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu'ya hayvan hastanesi inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı proje ile sokak hayvanlarına gösterdiği duyarlılığı bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Enver Yılmaz öyle bir proje hazırlattı ki, bu proje Türkiye’de bir ilk olacak.

fatsa hayvan hastanesi Haberi

fatsa hayvan hastanesi

 

Ordu’nun gündemini uzun süredir meşgul eden sokak hayvanları için farklı bölgelerde de barınak yapılması talebine karşı duyarsız kalmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Geçici Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanları Projesi”ni hazırlayarak bu projeyi kısa bir süre içerisinde hizmete açacak.

 
PROJE FATSA’DA HAYATA GEÇİRİLECEK

Fatsa ilçesi için hazırlanan proje hayata geçtiğinde, sokak hayvanlarının bir evi ve tedavi olabileceği bir hastanesi olacak. Devrim niteliğinde sayılabilecek olan Türkiye'nin ilk çevreye duyarlı ‘Hayvan Hastanesi Geçici Bakım Evi ve Hayvan Oteli' 19 ilçenin sorununa kökten çözüm olacak. Coğrafi konumundan dolayı Fatsa’ya yapılacak olan projenin görselleri kamuoyu tarafından da takdir gördü.

 
HASTANE 19 İLÇEYE HİZMET VERECEK

Kırsal kesimlerden Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine gelen ve buralarda vatandaşın paniğe kapılıp korkmasına neden olan sokak hayvanlarının artık bir evi...