27 / 04 / 2024

fatsa hizmet merkezi

fatsa hizmet merkezi

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

İsrail'in saldırılarında Gazze Şeridi'nde onlarca bina yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihinden itibaren devam eden saldırılarında onlarca çok katlı bina, konut, kurumsal tesis, okul, medya merkezi, emniyet ve hizmet merkezi yerle bir oldu...

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Bodrum'a Milas Sosyal Hizmet Merkezi geliyor!

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 12 bin 336 metrekarelik alanda inşa edilecek 100 kişilik kapasiteli huzurevi ve hemen yanında yapılacak Milas Sosyal Hizmet Merkezi için kamulaştırılan alanı inceledi.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi hizmet binası olacak!

İstanbul’da Beyoğlu Tünel’deki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bulunduğu parsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne devredildi. 24 yıllık merkez hizmet binası olarak kullanılacak.

Fatsa Belediyesi'nin yeni hizmet binasının kaba inşaatı bitti!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Anlayan "Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak." dedi..

Fatsa'ya yeni hizmet binası yapılıyor!

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son kat kolon, tabiiye kalıp ve demir çalışmaları hızla devam ederken kaba inşaat hedeflenen sürede tamamlanacak.

Bursa Karacabey'de Sosyal Hizmet Merkezi açılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Van AFAD Lojistik Merkezi bölgeye hizmet verecek!

TOKİ tarafından inşa edilen Van AFAD Lojistik Merkezi 29 bin 895 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Türkiye’de 15 bölgede yaptırılan 27 lojistik merkezinden biri olan bina bölgeye hizmet verecek.

İHH 2016'da 9 hizmet merkezi açtı!

İHH İnsani Yardım Vakfı, dünyanın çeşitli bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. 2016 yılında aralarında; cami, yetimhane ve kültür merkezinin de bulunduğu 9 kalıcı eseri hizmete sundu. 10 merkezinde temelini attı.

fatsa hizmet merkezi Haberi

fatsa hizmet merkezi

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor. Söz konusu acil hizmet binasıyla alakalı AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Müh. Abdullah Uçar,  gazetemize verdiği özel açıklamasında, “Fatsa İŞKUR'umuzun yeni bina yapımı için proje ihale hazırlığı öncesinde tüm işlemlerde son aşamaya gelindi” dedi.


Ordu’nun Fatsa İlçesine yapılacak olan İŞKUR Yeni Hizmet Binası hakkında AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Müh. Abdullah Uçar, “Fatsa’ya yapılacak olan İŞKUR yeni hizmet binasının yeri için yine Mustafa Kemal Paşa mahallesinde ilçemizde faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumunun bulunduğu 6 bin m² 'lik arsanın 1/3'ini yani yaklaşık 2 bin m² 'lik kısmının Çalışma ve...