17 / 04 / 2024

Faturalar net değil

Faturalar net değil

ULUSLARARASI yönetim danışmanlığı şirketi Accenture’ın “Türkiye’nin Değişen Enerji Tüketicisi” raporuna göre, Türkiye’deki tüketicilerin yüzde 48’i enerji tedarikçisinden memnun değil, her iki tüketiciden biri fiyata bağlı olarak tedarikçisini değiştirmek

Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım? İslam Memiş az önce net yanıtı verdi! Hiç biri değil onu alın

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Altın piyasası uzmanı İslam Memiş ''Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım?'' sorusuna net yanıtı verdi. Hiç biri değil onu alın...

İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıkladı! Net rakamı verdi! Fırtına değil, tsunami geliyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıklayarak rakam verdi. Fırtına değil, tsunami geliyor...

Dolar 10 TL değil, 25 TL değil, 40 TL değil... Dolarda net rakam bugün belli olacak! Doları olan acil baksın

Milyonlarca kişi tarafından dolar/TL 'deki gelişmeler yakından takip ediyor. Dolarda bugün net rakam belli olacak. Dolar 10 değil, 25 değil, 40 değil. Doları olanlar acil baksın işte son dakika dolar/TL kuru...

Dolarda 10 değil 40 değil, analistler en net rakamı verdi! Göz atmayan çok şey kaybeder

Dolarla ilgili iki çeşit iddia ortaya atılmasının ardından analistlerden de dikkat çeken yorumlar gelmeye devam ediyor. Analistler yıl sonunda doların 10 TL ya da 40 TL değil, 21 TL seviyelerinde gezebileceğini ifade ediyor.

Ekrem İmamoğlu: Çıldırtan değil, mutlu eden projelerin peşindeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Giresun Bulancak'ta rant değil, hizmet önemli!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçesindeki sorunlara ve hakındaki sorulara cevap getirdi. Yakar, ''Rant değil, hizmet peşindeyiz'' dedi.

Battal İlgezdi: İmar bir lütuf değil haktır!

Ataşehir Belediyesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri için İmar Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan İlgezdi "İmar bir lütuf değil, olması gerekendir." dedi.

Şarık Tara: Tecrübeye değil, gençlere güvenin!

Enka’nın onursal başkanı Şarık Tara,şirketlerin yurtdışında başardı olmalarının en önemli adımının dürüstlük olduğunu söylüyor. Yeni Türkiye’de başarıya giden yolda gençliğin enerjisinin de önemli olacağını anlatan Tara, “Başarı için tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine güvenin” diyor.

Dolara değil konuta yönelen kazanır!

Konuta yapılan yatırımın her dönem kazandırdığını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, dolardaki artışın inşaatta hayra değil zamma alamet olduğunu söyledi.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Antalya’da yapılan kentsel dönüşüm değil, rantsal dönüşüm!

İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’da şu an yapılan kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşümdür. Müteahhitler yık yap metodu ile binayı yenilemektedir. Kendilerine rant sağlamaktadır” diyerek kentsel dönüşüm mantığını eleştirdi.

Samsun Canik'te kentsel değil, şehirsel dönüşüm yapılıyor!

Samsun'un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede sadece fiziki olarak bir kentsel dönüşüm değil, uyguladıkları eğitim, kültür, spor gibi projelerle de şehirsel dönüşüm gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Faturalar net değil Haberi

Faturalar net değil

ULUSLARARASI yönetim danışmanlığı şirketi Accenture’ın “Türkiye’nin Değişen Enerji Tüketicisi” raporuna göre, Türkiye’deki tüketicilerin yüzde 48’i enerji tedarikçisinden memnun değil, her iki tüketiciden biri fiyata bağlı olarak tedarikçisini değiştirmek istiyor. Accenture Türkiye Enerji Grubu Yönetim Danışmanlığı Direktörü Bakatjan Sandalkhan, tüketicilerin tedarikçilerden, yani elektrik şirketlerinden, beklentilerine yönelik “Tüketicilerin en öncelikli beklentisi zamanında ve doğru fatura gelmesi. Faturaların kalemleri açıklayıcı ve net olmalı. Tüketicilerin en büyük şikayeti tedarikçi firmalardan yeterli bilgi alamamaları” diyor.


TÜKETİCİ MEMNUN DEĞİL

Accenture tarafından dünya çapında yapılan araştırma kapsamında, Türkiye’den iki yılda toplam bin mesken enerji tüketicisi ile görüşüldü. 2013-2014 dönemini kapsayan “Değişen Enerji Tüketicisi” raporuna göre,  Türkiye’deki tüketicilerin büyük bir kısmı mevcut enerji tedarikçisinden aldığı hizmetten memnun değil, bu memnuniyetsizlik tüketicilerin en az yüzde 27’sinin tedarikçilerini değiştirme eğilimi göstermesine...