25 / 04 / 2024

Fazlı Kılıç kağıthane kentsel dönüşüm

Fazlı Kılıç kağıthane kentsel dönüşüm

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Kağıthane'deki dönüşümde temel atma töreni düzenlendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi’nde yıkılan gecekondunun yerine yapılacak depreme dayanıklı bir binanın temel atma törenini de gerçekleştirdi.

Kağıthane'de kentsel dönüşümle istihdam olanakları arttı!

Dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçeler arasında yer alan Kağıthane, son 10 yılda hızla sanayi kimliğinden sıyrılarak 7/24 yaşayan kent kimliğine kavuştu.

Kağıthane'de 80 bin konut yenilendi!

Kağıthane'de sürdürülen çalışmalar kapsamında yapı stoğunun yüzde 40'ı dönüştürülürken, dönüşümü sağlanan yaklaşık 80 bin bağımsız konutta 240 bin kişi oturuyor.

Fazlı Kılıç Kağıthane kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç TRT Haber ekranlarında canlı olarak yayınlanan "Özel Gündem" programında Kağıthane'nin kentsel dönüşüm ve yatırımlarla değişimini değerlendirdi..

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Kağıthane 15 yılda yeniden imar edildi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu...

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Kağıthane sıfır borçla baştan sona yenilendi!

Hiç borcu olmadığı halde ilçeye mega yatırımlar kazandıran Kağıthane Belediyesi’nin bu başarısını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’ Gereksiz harcamaları kısarak yüz milyonlarca lirayı devlete kazandırdık.’’ sözleriyle açıkladı.

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları!

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane Resim Modern satılık ev!

Kağıthane Resim Modern satılık ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor...

Kağıthane Nef 05 satılık daire!

Arsa alanı 8 bin metrekare olan Kağıthane Nef 05 Evleri'nde 96 adet daireye yer veriliyor. Kağıthane Nef 05 satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Kordon İstanbul Kağıthane satılık ev fiyatları!

Kordon İstanbul Kağıthane satılık ev fiyatları 657 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Fazlı Kılıç kağıthane kentsel dönüşüm Haberi

Fazlı Kılıç kağıthane kentsel dönüşüm

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından organize edilen '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. 


İlçenin imajı değişti 

Göreve geldikleri ilk günlerde öncelikli olarak Kağıthane'nin imajını değiştirmek istediklerini belirten Başkan Fazlı Kılıç; "Öncelikle biz ilçemizin konum avantajını kullanarak insanlara Kağıthane'nin şehir dışında değil aksine İstanbul'un ortasında yer alan bir merkez ilçe olduğunu anlatmaya çalıştık. İnsanların Kağıthane ile ilgili olarak algısı daha çok bu yöndeydi. Ama hayata geçirilen dev projeler ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile oluşmuş bu yanlış algıyı değiştirmeyi başardık. İstanbul Büyüksehir Belediyesi ile de ortaklaşa bir çok önemli projeye imza attık. Özellikle hayata geçirilen Beşiktaş- Kağıthane tüneli, Kağıthane'nin şehre uzak imajını değiştirdi. İnsanlar Kağıthane'nin aslında ne kadarda merkezi bir konumda yer...