29 / 03 / 2024

fazlı kılıç kentsel dönüşüm

fazlı kılıç kentsel dönüşüm

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapıları tercih ettiklerini belirterek, böylece yolların genişlediğini, otopark ve yeşil alanlara yer açıldığını kaydetti.

Fazlı Kılıç: Kentsel dönüşümü imar artışıyla teşvik ediyoruz!

Fazlı Kılıç, vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapıları tercih ettiklerini, böylece yolların genişlediğini ayrıca otopark ve yeşil alanlara yer açıldığını söyledi.

Kağıthane'de tapu sorunu çözüldü, 50 bin ev dönüştü!

Milliyet Gazetesi'nden Fehim Genç'in röportajına göre; Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede imar planı çalışmalarını tamamladıklarını, mülkiyet sorununu çözdüklerini, 50 bin 302 konut ve işyerini dönüştürdüklerini söyledi..

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki emsal artışı talebine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli depremzeler ve kentsel dönüşüm için Dünya Bankası’dan sağlanan fakat Hazine tarafından onaylanmayan krediyle ilgili konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan rantın bölgede yaşayanların yararına kullanılması için çalıştıklarını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki yapılar yıkılıyor!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye adlandırılan iki binanın da aralarında bulunduğu yapılar yıkılıyor...

fazlı kılıç kentsel dönüşüm Haberi

fazlı kılıç kentsel dönüşüm


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, "Zamanı hizmete dönüştüren belediye" sloganıyla başlattıkları projelerin ilçenin yüzünü değiştirmeye devam ettiğini vurguladı. Kılıç, aralık ayı itibarıyla ilçe yapı stoğunun yüzde 28,6'sımn dönüştüğünü belirterek, vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapılan tercih ettiklerini, böylece yollan genişlettiklerini, otopark ve yeşil alanlara yer açtıklarım aktardı. Ada bazmda dönüşümleri de desteklediklerini kaydeden Kılıç, "Yüzde 30 fazla imar verilerek, teşvik ettiğimiz imar durumunda toprak sahipleri daha karlı çıkıyor. Üstelik, sosyal içerikli birçok avantajlar sağlanan site projesinde en büyük sorunlardan biri olan trafik çıkmazı da büyük oranda ortadan kalkıyor" ifadelerini kullandı. 


Yükselen büyük projelerle şehrin yeni ticaret merkezi olarak şekillenen Kağıthane'nin yalnızca iş merkezleriyle örülü, çalışma saatleri dışında ölü bir ilçe olmayacağım kaydederek, çalışmalarla...