23 / 04 / 2024

Fazlı Kılıç kimdir

Fazlı Kılıç kimdir

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Tüm mega projeler Kağıthane'den geçiyor!

Kamuoyu araştırmalarına göre Türkiye'nin halka en yakın belediye başkanı seçilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi’nde yıkılan gecekondunun yerine yapılacak depreme dayanıklı bir binanın temel atma törenini de gerçekleştirdi.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'yi yeniden dizayn ettik!

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Kağıthane'de 80 bin konut yenilendi!

Kağıthane'de sürdürülen çalışmalar kapsamında yapı stoğunun yüzde 40'ı dönüştürülürken, dönüşümü sağlanan yaklaşık 80 bin bağımsız konutta 240 bin kişi oturuyor.

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Fazlı Kılıç Kağıthane projelerini inceledi!

Çağlayan Mahallesi’nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Fazlı Kılıç: Kentsel dönüşüme teşvik için dikey yapıları tercih ediyoruz!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapıları tercih ettiklerini belirterek, böylece yolların genişlediğini, otopark ve yeşil alanlara yer açıldığını kaydetti...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Deniz Köken kimdir?

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Fazlı Kılıç kimdir Haberi

Fazlı Kılıç kimdir

Fazlı Kılıç kimdir?

Fazlı Kılıç, 1958 Erzincan doğumludur. 1960 yılından beri Kağıthane'de ikamet etmektedir. İlk ve orta tahsilini Kağıthane'de tamamlamıştır. Fazlı Kılıç bugün, Kağıthane Belediye Başkanı.

Beyoğlu Ticaret Lisesini ve İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesini bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde muhasebe denetim uzmanlığı programını tamamlamıştır. 

Yaklaşık 20 senedir Kağıthane'de siyaset yapan Kılıç, bu süre içerisinde siyasi partilerin bünyesinde mahalle teşkilatından, il yönetimine kadar değişik kademelerde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

İl Genel Meclisi Üyeliği grup başkanlığı yapmıştır. Ak Parti kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kılıç, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilerek göreve başladı.

Fazlı Kılıç'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sancaktepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Fazlı Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Fazlı Kılıç kentsel dönüşüm faaliyetleri:

Kaçak...