19 / 04 / 2024

fazlı kılıç tapu açıklaması

fazlı kılıç tapu açıklaması

İlçenin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununu büyük ölçüde çözdüklerinin altını çizen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Şuana kadar ilçemizde 21 binin üzerinde kişi tapusuna kavuştu" dedi

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

2020 yılı tapu masrafı hesaplama nasıl yapılıyor?

Kamu bankaları tarafından uygulanan düşük faizli kredilerler beraber ev satışlarında artış yaşandı. Peki 2020 yılı tapu masrafı hesaplama nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çınardere mağdurlarına tapu sözü!

Pendik Çınardere mahalle halkıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çınardere mağdurlarına tapularını vereceği sözünü verdi...

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

Eski müteahhitler, hak sahibi kılığına girdi!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugün köşesinde "Eski müteahhitler ‘tapu oyunu’yla hak sahibi kılığına girdi" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'nin yüzde 60'ını yeniledik!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'deki yatırım, değişim ve dönüşümü anlattı. Başkan Kılıç Kağıthane'nin yüzde 60'ını yenilediklerini belirtti...

2016'da Kağıthane'de tapu sorunu kalmayacak!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç "Kağıthane’de çok az sayıda kalan tapu sorununu inşallah bu yıl içinde çözüme kavuşturacağız. 2016 tüm müdürlüklerimiz gibi Emlak İstimlak Müdürlüğümüzde de daha verimli geçecek.’’ dedi

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Fazlı Kılıç: Kağıthane'yi yeniden dizayn ettik!

Afet Sonrası ilk Müdahale Kapasitesinin Arttırılması (ASİMKA) projesi kapanış programında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, Kağıthane'yi yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Fazlı Kılıç: 80 bin bağımsız konut inşa ettik!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fazlı Kılıç, “Şuana kadar 180 bin yapı stokunun yüzde 40’ını kentsel dönüşüm kapsamında yeniledik ve 80 bin bağımsız konut inşa ettik, 240 bin kişiye yeni bir yaşam alanı oluşturduk" dedi.

fazlı kılıç tapu açıklaması Haberi

fazlı kılıç tapu açıklaması


Kağıthaneli vatandaşlar tapularını almanın sevincini yaşıyor. Son olarak 81 vatandaş tapusuna kavuşurken Kağıthane’de bugüne kadar toplam 21 bin 279 kişiye tapuları teslim edildi.


İlçenin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununu büyük ölçüde çözdüklerinin altını çizen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Şuana kadar ilçemizde 21 binin üzerinde kişi tapusuna kavuştu. Yaptığımız imar uygulamasıyla şehrin ve vatandaşlarımızın tapu sorununu çözerken kimsenin mağdur olmaması için çalışmalar yaptık. İmar uygulaması yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyacı olan hizmetlere yönelik gerekli alan tahsislerini de sorunsuz şekilde gerçekleştirdik.’ dedi.

Kağıthane Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde düzenlenen tapu dağıtımına AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,  İlçe Tapu Müdürü Faruk Tekin, belediye meclis üyeleri ve tapularını alacak olan vatandaşlar katıldı. 



Kağıthane...