19 / 04 / 2024

FED kararı sonrası kripto paralar ne oldu

FED kararı sonrası kripto paralar ne oldu

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararı kripto paraları da etkiledi. Peki faiz kararı sonrasında kripto paralar ne oldu?

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın haftaya düşüşle başlamıştı. Fakat dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Yatırımcıların gözü ise gram altında. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 14 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Powell etkisi: FED'in faiz kararı sonrası düşüşe geçti

Federal Reserve (Fed), politika faizini yüzde 5,50 seviyesinde sabit tutarak beklenen kararı aldı. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında gelecekte faiz oranlarına yönelik herhangi bir ipucu vermemesi ve ekonomik büyümede yavaşlama beklentisi ifade etmesi, altın fiyatlarında negatif bi

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalarda yeşil ve yukarı yönlü ibre! Altın, dolar ve Euro'da son dakika gelişmesi

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası gözler kura çevrildi. Peki, altın, dolar ve euro ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Son dakika! AYM kararı sonrası MTV 2. taksit ödemeleri için son tarih ve faiz oranı belli oldu! 

Anayasa Mahkemesi kararı sonrası motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksit ödemeleri için son tarih ve faiz oranı belli oldu... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası konut ve araç kredilerinde ne olacak? Ekonomistler tüm detaylarıyla açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararını dün paylaştı. Peki, TCMB’nin faiz kararı sonrası krediler nasıl etkilenecek? Ekonomistler cevapladı. İşte detaylar...

FED kararı sonrası kripto paralar ne oldu Haberi

FED kararı sonrası kripto paralar ne oldu

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararından kripto paralar da payını aldı. 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda söz konusu faiz kararı sonrası bir rahatlama yaşandı. 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin ile ilgili açıklamalar yaptı. 

İşte kripto paralarla ilgili son durum...

Süllü, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  "Piyasalarda beklenen senaryo gerçekleşti, FOMC faizleri 25bp artırdı, şahin tonlamalı projeksiyon gerçekleşti ve Powell da üzerine düşen konuşması ile karşımızdaydı. Beklenen dışında bir şahinleşme görülmediği için piyasa dolar yönlü fiyatlamadı, rahatladı ve ABD endeksleri günü artıyla kapattı. Fakat DOT plota bakıldığında bundan sonra yılın geri kalanında var olan 6 toplantıda faiz artırımı bekleniyor ve hatta önümüzdeki toplantıda 50bp faiz artırımı daha yüksek...